Okategoriserade

GP sände live ikväll från Göteborg!

lördag, september 03, 2016

GP:s livesändning ikväll från Göteborg!

Suck ja, ytterligare ett mord har begåtts i Göteborg med troligtvis automatvapen. Offret blev helt pepprat av massor med skott. Samtidigt sköts det i Helsingborg med åtminstone en svårt skadad person
Göteborgs posten hade alltså livesändning som det heter nu för tiden. De hade ett kommentarsfält öppet också och det blev till dårarnas paradfält.
Att folk i det här landet i vissa delar måste vara korkade det stod helt klart för mig efter en stunds läsande. Där fanns de som menar att det kvittar om detta pack blir mördade utan att ens veta vem som mördats och varför. Genast uppstod också snacket om rasister och rasism.
Påståenden hit och dit. Men många var också trötta på att läget är som det är i Sverige med så mycket våld,upplopp,bränder m.m.
En sak vet vi om Göteborg och det är att minst 18 mord nu är ouppklarade. Och vi vet också att nästan alla var killar med sitt ursprung från andra länder.Vi vet också att de som hittills har blivit dömda också är killar med ursprung från andra länder.
Vad säger detta oss?
Dålig skolgång, dåliga förhållande med arbete osv. Vi vet allt det här och vi vet också att våra politiker av olika färger har med sin politik förvärrat Sveriges situation på en rad punkter.
Tyvärr har det ju blivit så att den lilla gruppen högljudda i vårt land alltid ser till att förstöra möjligheterna till en vettig diskussion. Rasistkortet användes ikväll så pass att GP fick gå in och hota dessa med avstängning om de inte slutade.
I vårt land så skulle det verkligen behövas en genomlysning av perioden från 1980 och framåt. När började svårigheterna komma och varför. Varför tog man inte tag i politiken när det var möjligt?
Hur kunde vänsterns extrema värderingar ”allt åt alla” bita sig fast i socialdemokratin?
Samt Reinfeldts och Lövets totala öppning av alla portar vilket bidrog till 36000 sk ensamkommande ”barn”!
”Barn” som kostar 37 miljarder på ett år genom sin absoluta särställning i samhället.
Bara för att jämföra så är den kostnaden lika med hela vårt försvar och det visar ju hur enfaldigt man har handlat. Det värsta i vårt land är att INGEN tar ansvar för någonting, man har bara låtsat genom åren att inget händer.
De som kan sin ekonomi vet vad som komma skall av utgifter. Man vet hur svårt det är att få folk i arbete. Man vet hur mycket bidrag kommunerna tids nog måste ut med.
Allt detta kommer att slå mot all annan verksamhet, detta vet man också!
Det är då man måste ställa frågan om politikerna är torra i huvudet eller enbart bara fega och karriärsugna.
Vi har ju sett hur det har gått för vissa politiker vilka inte kunde acceptera att vara tysta, de åkte ut med huvudet först. Slut på karriären. Smutskastningen började omedelbart.
Svenska folkets massa tiger fortfarande och få vill yttra sig.
De är rädda för att blotta sig och bli skymfade som rasister.
Den hätskhet  jag såg ikväll är inte trevlig att se och sådant leder bara till ännu större motsättningar. Svenska folket och dess ledare skulle behöva förstå att i en demokrati så måste det få finnas olika meningar även om invandring. Man måste även få tycka vad man vill om religiösa fanatiker vilka lever i stenåldern fortfarande.
Vår skola måste ju ha totalt misslyckats med att lära ut vad demokrati innebär.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s