Okategoriserade

Finns det undersökande journalister?

Inatt var det upplopp och bränder igen!

Det har tyvärr blivit vardagsmat dessa bilbränder och kastande av sten och bensinbomber mot polis och brandkår.
Allt sånt här bidrar säkert till att personal säger upp sig för vem vill riskera sitt liv för den dåliga lön de har?
I Örebro så ser man på de få bilder som finns  att det är invandrarungdom som står för dessa upplopp men det är väl närmast tabu att konstatera.
En del är väldigt unga enligt polisen men där ser man också killar i 25-års åldern, säkert de som leder det hela.
I Malmö ungefär samtidigt bränner man fullt med bilar och någon byggnad i Limhamn. Så här såg det ut där:

Vi har fått ett Sverige ingen har önskat men många däremot har bidragit till. Politiken är ju boven i dramat med alla dessa ”godhjärtade” som tror att allt bara blir frid och fröjd med tacksamma invandrare.
Redan när jag bodde i Rosengård i slutet av sjuttiotalet insåg jag att många var inte ett dugg tacksamma mot Sverige. Nej, de tyckte att allt var fel och svenskar förstod de sig inte på.Det var redan då de valde isoleringen uppe i Rosengård. Många kunde inte ens svenska efter åtskilliga år och  detta bidrog också till isolering.
Det är fel från början till slut att låta människor välja denna form av isolerande tillvaro där deras barn också i allt för stor grad inte heller lär sig bra svenska och inte klarar sig i skolan.
Ska man tala om ”björntjänster”  så är det ju precis vad det svenska  samhället har gjort mot så många invandrare.
Örebro var förr i tiden en närmast idyll man kan komma men det är slut på detta. Inatt var det upplopp återigen och där såg det ut så här:

 Trist är det och många i vårt land mår dåligt av det försämrade land som vi fått. Ingen hjälp hos de sk vanliga partierna finns heller att få eftersom samtliga av de ”vanliga” partierna har skuld i den politik som förts. Då förmår man ju inte ens att inta en självkritisk hållning utan fokuserar bara på SD hela tiden .Om man mot förmodan försöker anlägga lite självkritik så får man genast höra från de rödgröna att man nu har närmat sig ”fascisterna” i sin uppfattning. GP försöker tex diskutera vad som händer i vårt land men genast så blir de påhoppade med påståenden att de blivit ”högerradikala” eller något liknande trams. Ett land som genomsyras av tabuföreställningar i vissa frågor kan ju aldrig göra något åt de fel som finns .
Tack och lov att vetenskapen och forskningen inom medicin inte fungerar på detta taffliga vis.
Slutligen, var ÄR alla undersökande journalister när det gäller dessa våldsdåd som sker i vårt samhälle. Är ni så f-b rädda så ni inte vågar att skriva om enklaverna utan låter div. internetbaserade media sköta detta?
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s