Okategoriserade

”Vi betalar inte, vi betalar inte”!

”Du får kalvstek i himmelen….”!

Anne Ramberg är alla advokaters boss, sitter alltså på en post där hon företräder advokatsamfundet. Har en lön på ca 200.000 kr i månaden!
Själv har jag en pension på ca 11.000 i månaden !

Nu har hon sagt det fantastiska orden att vi pensionärer får finna oss i att bekosta invandrarnas kostnader med sänkt standard.
Går det att ytterligare sänka standarden för den halvmiljon pensionärer vilka har en så låg pension så att de måste ha hjälp med sin hyra av staten.
Nej, det är oförskämt av Anne Ramberg att ens viska om en sådan sak.
Det är underligt att alla dessa tillskyndare av en osund politik också nästan alltid sitter på skyddade boenden alá Östermalm eller ute i stora flotta villor utanför storstaden. Inte f-n bor de i områden där vi andra bor!
Inte såg jag skymten i Rosengård när jag bodde där varken av ledande sossepolitiker eller andra i den fina adeln som alltid vurmar för att vi med låg pension ska betala.

Fråga folket i tex Grängesberg där de knappt kan få tag på en läkare idag eller de som vill gå till tandläkaren?  Invandrare betalar 50 spänn för ett besök och jag betalar 1200 för en undersökning men Anne Ramberg kanske kan skänka mig 1000 spänn?
Det säger sig själv att även den mest liberala människan inser hur allt det som sker skapar motsättningar i alla samhällen.
De skötsamma får betala alla bränder runt om i landet och det här är något som tyvärr handlar om urartade unga invandrarkillar vilka ofta lyder svårt kriminella individer. Till 90 % och av invandrarhärkomst.
Vi har våra fängelser fyllda just med dessa killar men politikerna kan inte dra några slutsatser av detta utan låtsas som om allt är bra.
DET ÄR INTE BRA!
Det var inte ens bra 1978 när jag flyttade in i Rosengård. Bränder, kriminalitet, knark, arbetslöshet och dåliga skolor.

Allt detta ser vi nu runt om i landet.Malmösjukan har spridit sig än värre. Hur många skjutna unga finns det inte de sista tio åren.Avrättningar. Ingen nästan fälld heller.
Hela rättsapparaten håller på att lägga av. Polisen i Örebro säger efter helgens bränder och upplopp att DE INTE ÄR UTE EFTER ATT TA FAST NÅGON!

Helt idiotiskt från polisens ledning. Men så låter det ofta idag från ledningen, de låter inte polisen göra det dom är satta till. De ska ta fast kriminella  så att de kan lagföras!

Ett land som har slutat med detta är på fallrepet. Och det är ju detta vi har sett de senaste tio åren! Nu är det ju inte längre bara Malmö som utmärker sig.

Vi som alltid har arbetat och betalat våra skatter ska tydligen få fortsätta med att vara de som betalar. Säger snart som Dario Foo: ” Vi betalar inte,  vi betalar inte”!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s