Okategoriserade

Bjöd på fest, efter första tuggan sa värden UT UR MITT HUS!

Jag minns alla välkomnande politiker med statsministern i spetsen vilka bjöd in till långbord och fest. Välkommen, välkommen, hit är alla välkomna! Vi delar med oss av vårt dagliga bröd. Särskilt välkomnar vi alla unga pojkar i Iran att få komma hit!
Och strömmen av särskilt unga män blev mycket stor.De som ville fortsätta med ett ansvarstagande i denna politik samt upprätthålla en nivå vilken fungerar för hela samhället hånades och bespottades med liknelser som fascister och mörka krafter.
Nå, vad gör nu dessa godhetsapostlar, jo de har infört en mycket hård politik som inte ens SD frågade efter. Polisen blir de som får sopa upp efter politikens misslyckande med otäcka utvisningar av förtvivlade människor där också små barn är inblandade. Läs det här debattinlägget och försök att inse att den förda politiken är helt fel och skulden till att Sverige kommer att framstå i dålig dager inför historieskrivningen framöver. Landet som bjöd in till fest men kastar ut gästen med huvudet före. http://www.svd.se/vi-kan-stoppa-de-brutala-utvisningarna/om/svenskt-flyktingmottagande

Vi ser till och med utvisningar av människor som bott här i många år med bostad, arbete och barn i skolan. Redan rotade i vårt land med vänner och barnen talar perfekt svenska.
Det är detta som får mig att må så illa när jag ser ansvariga politiker i tv, de som nyss kallade andra vid nedsättande epitet men nu är kalla i blicken och talar som robotar.
Vilket är sämst? Att locka hit människor med löften för att sedan bryta allt det man sa eller att ha en politik som redan från början talar klarspråk så ingen blir hitlurad  ?

Själv känner jag sådan leda över alla oärliga människor som bara vräker ur sig otidigheter , tyvärr verkar det som om vi  dessutom har fått en generation av unga som istället för argument och en demokratisk inställning hellre vill ta till våldet. Både verkligt våld och verbalt. 
När till och med kända advokater börjar kalla meningsmotståndare för ”bruna råttor” så har man sänkt debatten till nazistisk propagandastil.
Aftonbladets ledar och kultur,  ofta med även delar av DN:s skribenter har gått i spetsen för simpel propaganda i sann Goebbelsanda. På något sätt har denna usla debattstil blivit vägledande för många unga idag.

Jag har ett förslag vad gäller utvisningar och det är att där det finns barn med i bilden så ska INGEN utvisas  för närvarande.

Sedan ska mer hjälp ske nere i konfliktländerna och upplysningar ska spridas om varför inte Sverige tar emot fler invandrare.

Sverige måste ännu mer rent militärt hjälpa de som bekämpar islamisterna framförallt Kurderna i Irak,Syrien.
IS är ju bla. en stor del av skulden för strömmen av människor som flyr sitt land. Roten till det onda måste dras upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s