Okategoriserade

Hederlig journalistik?

Torsell från Folkets demonstration:
”Torssell beskrev i sitt tal Folkets demonstration som ett uppror mot etablissemanget och tecknade en mörk bild av tillståndet i dagens Sverige:
– Vad är Folkets demonstration? Det är en folklig manifestation ur folkdjupet. Det är ett uppror ifrån mitten mot ett maktetablissemang som har slutat att fungera.
– Varje dag nya skandaler. Varje dag en journalistkår som saknar förmåga att beskriva Sverige.
– Antalet fattigpensionärer växer stadigt. Det finns pensionärer som inte har råd att åka till sitt barnbarns dop eller konfirmation.
– Ungdomar får inga bostäder. Bostadsbristen är skriande.
– Vi har en opposition som inte vill styra landet. Tillsammans med Sverigedemokraterna skulle de kunna bilda regering imorgon, men de vägrar!”  Fria Tider!http://www.friatider.se/tartkvinnan-fors-bort

Svd :”
Den kontroversiella så kallade ”Folkets demonstration” hölls i centrala Stockholm under lördagen. Demonstrationen har kopplats till antisemitiska och högerextrema organisationer och ägde rum ett stenkast ifrån Stockholms stora synagoga samtidigt som den judiska sabbaten avslutades.
Vid tidigare demonstrationer har högerextrema personer från vit-makt-rörelsen och Soldiers of Odin deltagit i möten, enligt Expo. Även personer med nazistisk anknytning har setts vid möten. SD:s gruppledare Mattias Karlsson har kritiserat Folkets demonstration för att stå ”sida vid sida” med neofascister.”http://www.svd.se/flera-omhandertagna-efter-kontroversiell-demonstration

När det gäller yttrandefriheten så stod polisen för den korrekta tolkningen och sa det självklara att FD måste ha rätt att demonstrera och att platsen var den enda lediga i området.
Såg att liberala Birgitta Ohlsson ansåg att polisen borde ha stoppat denna demonstration pga av närheten till synagogan och att platsen heter Raul Wallenbergs plats.
Mycket långsökt eftersom ingen talar illa om judar i denna demonstration, de som talar illa om det judiska folket och i synnerhet om Israel är ju de motdemonstranter som alltid infinner sig- Maskerade och svartklädda samt uppfyller alla tecken på att vara Mussolinis stormtrupper.
De ropar sina vanliga slagord om nazzar!
Är det någon som skulle ha hållits på avstånd av polisen så är det ju dessa mötesförstörare som tyvärr tillåts överträda alla lagar utan att polisen effektivt föser undan dem till annan plats.
Värre är att många av de stora tidningarna sväljer deras syn på andra politiskt agerande människor.
Så fort någon inte anser att politiken från varken regeringen eller oppositionen är duglig så ska brunstämpeln fram.
Ett mycket ohederligt sätt man tyvärr effektivt ända fram till nu.
Men vi ska också veta att de tidningar som folk läser mest på webben är just de som står lite vid sidan om övriga tidningar.
Ställ er frågan om varför det har  blivit så i vårt land?

Jag vill också ställa frågan till Birgitta Ohlsson varför hon inte kritiserar det svart-bruna blocket som alltid finns med och förstör andras möten. Om Folkets demonstration hade fått vara ifred och fullt ut kunnat få utnyttja sina demokratiska rättigheter så hade allt varit lugnt vid Raul Wallenbergplatsen!

Min uppfattning sedan många år är att dessa motdemonstranter är de som agerat draghjälp åt tex SD. Deras sk taktik är ju ett stort misslyckande eftersom SD hela tiden har vuxit.

För mig är de en hop omogna individer som leker med elden och tror att de lever i ett liknande samhälle som Tyskland var i början på trettiotalet.dcf836e6-15f4-4cfe-b507-832fb35f66be

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s