Okategoriserade

Migrationsverket och andra myndigheter plågar flyktingar!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/barnen-rycks-upp-nar-nyanlanda-flyttas-runt

Jag fortsätter att påstå att den förda politiken är rent ut sagt hemsk. Byråkratin fattar beslut som ter sig omöjliga att försvara. Exemplet med myndighetsgubben i Stockholm som förklarar att en etta minsann räcker åt en familj på fem personer!
Undrar hur han bor själv??
Under alla år jag var politiskt aktiv så mötte jag aldrig någon politiker eller tjänsteman som bodde i de områden där de sämst ställda i samhället bodde.

Man tar chansen att flytta till borätter, radhus eller villor. Inte fan ville någon bo kvar i Rosengård tex, det är ju bara att studera vad myndigheterna själv kallt konstaterar. Svensken flyttar ut när det blir ”för många” utlänningar. ( vår familj flyttade också)
Nå , alla politiker som har ställt till med det här det vore ju fint om ni någon gång erkände att det mesta blev fel. OCH tog ansvar för läget i landet.
All energi ni använt under årens lopp att skälla på SD och dess väljare kunde ni ha använt till något bättre.
OCH till alla de unga som bråkat och ställt till med djävulskap för andra NI skulle ha byggt upp en solidaritetsrörelse för de kurder som kämpar emot IS och andra förbannade islamister.
En rörelse som med kraft bekämpat islamistiskt våld , samlat in pengar till moderna vapen osv.
NI bara håller på med en massa trams med allt från larvigt språkbruk till att kränka hederliga medborgare.
Och denna fruktansvärda felsyn som FI sprider bland unga kvinnor där de blir hatets hjälpare i förorterna istället för att hjälpa förtryckta kvinnor.

Ni är inte goda alla ni som har blandat ihop denna illaluktande soppa, tvärtom , ni har i er ondska satt igång fallet för vårt land till att bli ett land med splittring, kriminalitet och allmän oreda. Om inte detta klassas som ont av onda människor så vet inte jag vad?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s