Okategoriserade

En blodig historia!

Vad har dessa länder gemensamt?

Afghanistan, Pakistan, Iran, Irak, Syrien, Jemen, Egypten, Somalia, Nigeria………ja det finns fler.
Dessa länder har de senaste 50 åren så många döda så jag törs inte ens tänka på dessa otrevliga siffror.
I Jemen pågår ett fasansfullt krig  sedan flera år och förstörelsen är lika stor som i Syrien. Olika ”rebeller” kämpar om makten med den gröna boken i handen.Alla säger sig tro på koranen och Muhammed.
Käftar om någon kusin till Muhammed är den rätta att följa eller ej.
Ger sig själv rätten att mörda motståndare. Alla andra är avfällingar i deras ögon dessa islamtroende.
En synnerligen otäck inställning utan sans eller förnuft. Mycket hade varit vunnit om de åtminstone kunde acceptera att vi människor har rätt att tycka olika.
Här uppvisar de sin släktskap med kommunismen och nationalsocialismen.
”Om du inte följer den rätta läran så ska du straffas”!

Alla sådana samhällen håller nere sina medborgare i okunskap och slaveri på många plan, inte minst kvinnorna får lida där religion styr.
I Sverige har vi fått en rätt så stor muslimsk befolkning vilken också har dragit hit motsättningar från Muhammeds tidevarv. Senast såg vi en demonstration utanför vårt riksdagshus av Iranlojala muslimer.De hyllade sina ledare som egentligen borde stå inför internationell rätt och dömas för alla mord de beordrat. Enbart i Iran har 100.000 människor dömts till döden sedan islamisterna tog makten.
Hur dessa sk flyktingar har kunnat  få stanna i Sverige är ju väldigt underligt. Det skulle vara mycket intressant att läsa deras dokument som lades fram på Migrationsverket när de kom hit.
Varför ”flyr” man från ett land som man sedan  hyllar och dyrkar dess ledare?
Jag tror mer på de flyktingar som inte kan återvända till Iran och vad de säger om dessa landsmän. ”De är spioner för den hemliga polisen i Iran för att kartlägga oss andra”!
Grundfrågan är dock denna religion som de delar tillsammans. Var finns det ”goda” i den som har åstadkommit så mycket lidande i de länder där islam är statsreligion?
De håller sina troende i ett tillstånd av ständig vidskepelse med så många förbud i livet. Så var det förr i tiden även i våra länder , man höll folket nere i okunskap med hjälp av religionen och prästerskapet. Makt kan det stavas också. Makt åt en elit som tog för sig och det är exakt detta som också sker i muslimska länder.

Den svenska skolans undervisning har jämställt alla religioner i världen och så ser de flesta på alla religioner. Ingen kritik har varit möjlig av islam.
De får hjälp av det svenska samhället på många sätt att fortsätta indoktrinera barn så att de fortsätter sina liv i vidskeplighet.
Stora belopp utbetalas till islamistiska skolor och föreningar. Deras stadgar är anpassade för våra lagar men i verkligheten så råder islam.

Islam är en religion som inte hör hemma i moderna samhällen eftersom de inte kan acceptera demokratin. Inte ens likhet inför lagen accepteras av islamtroende.
Där de blir många så inför de själv sharialagar och bryr sig inte om landets egna lagar. ( England är på många håll ett talande exempel)
Hur det är i Sverige är det dock ingen som vet eftersom ingen bryr sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s