Okategoriserade

Skomakare, bliv vid din läst!

Ack ja, detta klassamhälle!

Facebook är en spegling av det klassamhälle vi lever i. Här talar de lärda med andra lärda.
När någon i denna klass skriver något så blir det många klappar på axeln från ”lika leka bäst”. De som tillhör tex arbetarklassen men ändå har kloka tankar de försvinner ut i bruset. Har man aldrig någonsin fått in en kulturartikel i någon av de stora drakarna då är man ointressant !

Håll dig på din kant är ju något som har funnits ända sedan jag gick i läroverket i Eskilstuna. Överklassens barn beblandade sig inte med oss andra. Så var det på min arbetsplats i Torshälla också.
 Tror du att Ian Wachtmeister hälsade på mig trots att vi sågs ofta på Nyby Bruk? Dessa många år som gått sedan 50-talet har inte betytt någonting i vårt samhälle i denna fråga.


 Jag minns en undersökning från 60-talet, en enda knegare var gift med en läkare i hela Sverige. Undrar hur det är idag?

Att arbetarklassen mer och mer lutar sig mot SD förvånar mig inte. De tar nämligen upp frågor som berör denna klass på samma sätt som LePen gör i Frankrike. Där har ju undersökningar visat att att många som förr röstade på KP numera stödjer Nationella fronten. I Sverige har vi samma tendens och FI plus vänsterpartiet är ju partier som idag varken har arbetare eller driver frågor som rör de utsatta i samhället.De som förlorar på den förda politiken avfärdar dessa medelklasspartier såsom ”bruna råttor” eller liknande skymford.


De snackar om att samhället håller på att glida isär. Det har alltid varit så men är värre nu.Och vem f-n har skapat detta? Tänk om alla dessa intellektuella med skrivklåda kunde ägna lite tid åt VARFÖR svenska arbetare går till SD!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s