Okategoriserade

Politikens irrvägar eller hur Mp försvinner!

Politikens irrvägar!

Vi har en sida av irrvägar vilka har manifesterats i Farsta senaste veckorna. Flyktingboenden har bränts och korsbränning har skett liksom hakkorsmålning på offentliga ställen.
En flykting från Syrien säger så här: ” Jag levde i flera år med hot och terror i mitt land, sedan kommer jag hit och får fortsätta att vara rädd”!
Här i Farsta är det de renläriga nationalsocialisterna som står för hot och våld.
Tänk att man ska behöva i denna tid av upplysning (eller är det mörker) behöva säga återigen att det är brottsligt och fegt att ge sig på enskilda människor .
Det är samma sak som att råna gamla pensionärer, uselt och kriminellt.

Om man inte är överens om den förda politiken så får man på vanligt demokratiskt vis agera. INTE som vänstern har gjort i många år med fascistiskt språk och agerande vilket har varit en plog för dels nationalsocialister  och även varit plogen för SD.
Odemokratiskt agerande riskerar nämligen att få folk att sympatisera med dem som blir utsatta för försök till munkavle.
Detta har vi också sett i Sverige sedan många år nu. Vem växer i siffror ?

Här kommer också den rödgröna regeringen in med sitt understöd av den röda socialismen. ( De röda har i många avgörande frågor samma inställning som den bruna socialismen)
Även Reinfeldts regering begick många fel som vi idag får betala priset för nämligen  en icke genomtänkt immigrationspolitik.
Sverige ska ha immigration men den ska vara reglerad så att vi kan ta hand om människorna ,allt annat blir så fel.
Ryckighet och dumma beslut som nu när man förlänger kontrollerna på Öresundsbron är bara ett exempel. En sådan politik är väl verkligen improduktiv.
När jag åkte över bron och såg dessa taffliga kontroller så insåg jag att det bara är plakatpolitik.
Om man vill ha kontroll så går det lika bra att göra som man gjorde för många år sedan, d.v.s. man utför kontrollen på rullande tåg. Använder sina ögon också.

En rad politiker sa för några år sedan att all sådan politik var gräslig främlingsfientlig politik och man utmålade andra som nazister vilka kanske hummade om en sådan politik.
Ett tu tre så genomför denna regering med stöd av de andra med några få undantag denna typ av ”nazistpolitik”!
Hur fan kan de se sig i spegeln dessa hycklande politiker?
Det är så här dessa ger ännu mer argument åt SD och övertygar många människor att SD hade nog inte så fel i sin politik.
Om Sverige från början hade varit öppna över att vi inte kan ta emot mer än ett visst antal som kommer från länder där krig råder och ingen annan invandrare så hade det varit lätt att föra ut detta.
Danmark satte in annonser i tidningar i andra länder om situationen i Danmark och blev kritiserade av Sverige på ett mycket dumt sätt.
Ohederlig politik likt Sveriges kommer att bli en fläck för tid och evighet i historiens bok.
Samma sak med miljöpartiets krypande inför maktens sossar kommer att stå dem dyrt inför framtiden. Ta ansvar kallar de detta, sånt skitsnack, de har tappat sin kompass för länge sen.

Säga vad ni vill om SD (och det finns mycket negativt att säga) så håller de en rak linje i sitt motstånd mot ”massinvandringen”!
Mitt i sin populistpolitik så är de hederliga och det tilltalar särskilt arbetarklassen och befolkningen på landsbygden.
Folk som fortfarande anser att ett handslag betyder att man håller sitt löfte.
Den nya överklassen särskilt i storstäderna har helt glömt bort denna svenska sedvänja. ( Den nya överklassen består av folk som ofta anser sig vara vänster och miljömedvetna samt tar beslut som ytterst drabbar andra människor i utsatt situation. )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s