Okategoriserade

Förlorarna är alltid vanligt folk!

Sluta att kalla folk för idioter!

Jag gillar inte Trump liksom jag inte gillar populistpartierna i Europa.

MEN jag förstår varför många dras till dem. Folk både här och i Europa har drabbats av krisen i världen och de som drabbas är ju arbetarklassen. På samma sätt som jag och mina kamrater på Nyby Bruk i slutet av sjuttiotalet. Allt las ner i stort sätt .Så är det i USA på så många håll också. Varven,stålet m.m Vi känner igen det.

Landsbygden i vårt land är hårt drabbat.Hela landet ovanför Stockholm är hårt drabbat sedan 60-talet. Byar avfolkas. Inga läkare finns. BB flyttas så det kan bli 15 mil att åka. Då blir människorna desperata. Överger sina gamla partier som bara har lovat och lovat för att det sedan bara ska bli luft.

 Sedan bjöd Reinfeldt öppna famnen åt invandring och samma gjorde sossarna med sina vasaller. Oerhörda kostnader som de som redan har det svårt får i princip betala med ännu mer nerdragningar. På samma sätt som i USA eller Frankrike eller …..!
 Det blir en reaktion från människorna! Sedan kommer populisterna med sina enkla svart-vita lösningar och kastar ut denna krok till de som redan har nästan givit upp. Vem hugger på denna krok då, ja det vet vi ju redan. Men sluta att kalla dem för idioter.

 Sluta att kalla dem för rasister och försök att förstå VARFÖR det här händer. Gör något åt eländet istället! (Innan det är försent)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s