Okategoriserade

Berättelsen om landsbygden, var är den?

Massmedias desinformation idag!

Tendensen världen över är att journalisterna har lämnat sin roll som sanningssägare och avslöjare. Samma tendens har vi sett i vårt eget land i många år nu. Två tidningar spretar ut på ett sätt som skiljer dem mot alla andra och det är Aftonbladet och Dagens Nyheter.
Dessa tidningar och deras typ av artiklar är ren propaganda på nyhetsplats och deras ledare på särskilt AB är ju som tagna ur en pamflett från tredje riket.
Hur en tidningsledning som kallar sig socialdemokratisk kan få fortsätta med alla dessa oerhört smutsiga artiklar där lögner planteras ut regelbundet är ju en skam.
De flesta även borgerliga tidningar har vid DÖ:s tillkomst också tigit och deltagit i den mörkning av läget i Sverige som växer fram.
Vi har exakt samma utveckling i Sverige som den vi har sett i USA där landsbygd står mot städerna.
Landsbygden utarmas snart sagt på allting, köerna växer vid sjukvård och annat som samhället ska stå för. Tvingande lagstiftning gör att invandrare får förtur till bostäder (som inte finns). Unga människor tvingas betala mycket stora summor för att bo på en yta som är fullt jämförbart med ett WC. Är de nöjda? Knappast, de känner på samma sätt som de utstötta i USA på  landsbygden vilken också håller på att förtvina.Pressen måste återigen lära sig att jobba mer likt Uppdrag granskning, gräva!
En bra journalist får inte väja i sitt skrivande pga av politisk inställning.
Vem skildrar tex Grängesberg och hur denna ort mer och mer håller på att dö? Eller alla andra liknande orter där man ser i valen hur väljarna likt USA:s väljer på ett sätt som inte pressen skildrar på annat sätt än med hån!
Den välmående klicken i storstäderna av vänster o miljöpartister (och FI på sina ställen) betraktar alltid människorna på landet som underliga efterblivna djur som bara klagar och väljer på fel parti.
I deras värld så ska man vara nöjd med höjda bensinskatter och höjda elskatter. Man ska vara nöjd med högre skatter överhuvudtaget !
Hur dessa skatter slår bryr man sig inte om från eliten vilka har bestämt detta!

Att socialdemokraterna  glömmer bort folket på landsbygden är ett allvarligt misstag av dem och förklarar deras tapp av väljare.
Lyssnar de inte på sina egna kommunalråd från alla dessa orter på dekis?

Om nu massmedia började att verkligen skriva om hur det förhåller sig runt om i landet  kanske socialdemokratin började vakna upp och kunde ta av sig sina rosa glasögon som de fått av vänsterpartiet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s