Okategoriserade

Dålig journalistik i DN!

Apropå förmiddagens blogg om bla Dagens nyheter!

Här kommer svaret som ett brev på posten, Lindqvist kastar ur sig ordet fascist om Donald Trump. Aha, hon vet mer än alla vi övriga. Detta är dålig journalistik som har kvaddat DN som en trovärdig tidning för mig. Alltså pren. jag inte på denna tidning som jag hade i så många år.
Lindqvist kan ju ta reda på vad en fascist står för. Ett syndikalistiskt samhälle där man genom dekret har upphävt klassamhället.”Alla sitter i samma båt” enligt socialisten Mussolinis lära ihop med Italiens nationella syndikalister.
Trump har inte visat några som helst tendenser till att gilla fascism, nej han är en tvättäkta missnöjespolitiker som har uppfattat  ”nödropen” från främst arbetarklassen i USA.
Och däri ligger det stora problemet, ska denne miljonär överhuvudtaget kunna göra något åt det nuvarande samhället? Hur ska han kunna återfå jobb som faktiskt för evigt är borta på samma sätt som Svenska varv, specialstålverk, Facit och nu även Ericson!
När man kollar USA:s tillverkning av stål så producerar de mer än någonsin med mycket färre arbetare. Tekniken har blivit alla samhällens ”fiender” men då får man omskola folk till att kunna utföra andra typer av arbeten OCH det är där USA under Obama-Bush har missat tåget!
Fy vad jag är trött på alla dessa journalister  och folk på vänsterkanten som bara kan en sak idag, okväda. Sätta stämplar i pannan på dem de inte gillar.Och så hata förstås, detta sinnesförvirrade elände.
Sätt igång med en vettig analys av våra samhällen istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s