Okategoriserade

Moderaternas sjunkande siffror!

Reinfeldt!

Reinfeldt ska vara med i Skavlan ikväll, huuu!
Jag tillhör ju en av dem som aldrig förstod storheten i hans regeringskonst.
Skrämdes av hur en del moderater verkligen dyrkade honom på samma sätt som man sett hur folk dyrkade Stalin och andra potentater. När jag stillsamt framförde detta så blev jag utsatt för hat. Ja, glödhett hat som bara bekräftade det som jag trodde.
Betänk att denne statsminister ihop med sin finansminister totalt och kallt la ner det svenska försvaret!
Bara att få igenom detta i det gamla högerpartiet utan större motstånd är ju mer än märkligt.
Att omvandla sig till ett nytt ”arbetarparti” genom att överge viktiga borgerliga idéer kan aldrig vara rätt väg. Vad betyder det att få makten när man genomför en politik vilken är totalt fel för landet.
Försvarspolitiken genomförde man för att kunna ”öppna sina hjärtan” vilket också ledde in Sverige på en djupt felaktig väg. De pengar man tog från försvaret gick till invandringen.
Naturligtvis ska man ta emot rena krigsflyktingar men hur många ekonomiska invandrare finns inte i Sverige nu?
Och man kan ta emot krigsflyktingar med ett löfte om att när kriget är slut så måste de återvända hem igen för att hjälpa till att bygga upp sitt land. Varför ska Sverige  överhuvudtaget uppmuntra   att unga killar deserterar?

Vi gjorde detta under Vietnamkriget och den som vill ta reda på fakta vet att större delen av dessa var kriminella och ställde till med en massa skit här. Vi har ju sett en mycket ökande brottslighet de senaste åren där ofta unga män från andra länder är de skyldiga, kan det vara samma typ av fenomen som med Vietnamdesertörerna?

Nu sjunker moderaternas siffror inom väljarkåren och är de lägsta på många år och allt började med Reinfeldts politik som många till slut genomskådade.
De som sitter och styr moderaterna idag är ju i princip Reinfeldts gamla bundsförvanter. Lite ny kosmetika här och där kan inte dölja att moderaterna idag är bara en kuliss utan innehåll.
De som har gått över till SD kommer inte tillbaka till moderaterna , de har genomskådat ett parti vilket inte vill ta makten trots att de skulle ha kunnat göra detta.
Svensk borgerlighet är idag splittrad på ett sätt som är uselt och DÖ lever tyvärr trots allt.
Sucka ja, valet nästa gång blir inte någon trevlig tillställning för sådana som jag eftersom det inte finns något parti som tilltalar mig idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s