Okategoriserade

Rinkeby

Jag är ledsen Mia i Rinkeby, ompröva historien istället!

Jag är ledsen Mia i Rinkeby stadsdelsnämnd, du måste gå ca 40 år bakåt i tiden för att kunna förstå vad som har hänt i det svenska samhället och alla dess sk utanförsskapsområden. Felaktig politik där man har trott att allt ordnar sig själv med skola och jobb och en ungdomsgård.
När man låter områden fyllas till 95 % av folk utan kontakt med det svenska samhället så växer det upp en ny generation som ”skiter i allt” , det går överhuvudtaget inte att ens tala med dessa nya gangsters.

 Att tro så som särskilt socialdemokratin att man kan lämna de gamla hederliga arbete åt alla och att man måste göra rätt för sig har visat sig förödande. Man har stiftat lagar som är tvetydiga, man har slutat att ställa krav på de unga.
 Man kan tycka att alla bilbränder som började för rätt så många år sedan och faktiskt i Skåne med skolbränder borde ha väckt upp politikerna. När man misslyckas redan med detta så växer kriminaliteten , de unga har ingen som helst respekt längre för varken poliser, lärare eller vuxna. Nu talar jag inte generellt om all ungdom därför att de jag talar om är faktiskt en rätt liten minoritet. De ska bort tidigt från våra gator innan de blir mördare eller mördade.

 Ta polisens exempel nere i Malmö med killen som påträffades med vapen, in på förhör-erkände-släpptes eftersom lagen inte medger att de behåller honom. Hur det gick sen, jo han var inblandad i mer kriminalitet och blev sedan skjuten till döds och fallet är ouppklarat. (Som vanligt höll jag på att tillägga)


Felet med Mia och andra politiker idag är att de inte förmår att granska hela den politik som har förts i detta land en längre tid. OM de verkligen gjorde detta så skulle de komma fram till den smärtsamma sanningen att hela vår immigrantpolitik kom snett redan från början. Att ta in folk utan att tex kunna erbjuda arbete blir fel. Att låta elever gå ut skolan utan betyg kan bara bli fel osv osv.


Tyvärr har hela denna politik gått för långt och det är mycket svårt att rätta till den allt medan hälften av vårt folk blundar med bägge ögonen och tiger! OM det inte ska bli värre så måste något göras och detta oerhört radikalt och kanske smärtsamt.OCH då hjälper det föga att be böner till Gud!http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/tva-unga-liv-har-forsvunnit

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s