Okategoriserade

Ankdammen Sverige har nått botten nu!

Meningslösa debatter präglar vår nutid!

Som vanligt så blir jag inte förvånad längre över alla konstiga debatter som förs , den här Lucia-debatten är ju bara så löjlig.
De senaste åren har en liten grupp människor på både tidningarna och internet hittat på debatter omkring ämnen som bara är villospår från de debatter som borde ha hållits. Tex om islamismens utbredning i Sverige och Europa där särskilt Sverige utmärker sig med en undfallenhet som är förfärlig. Man tom. sidsteppar våra lagar och även de regelverk som har funnits inom skola och omsorg.

 Samma sak är det med den debatt som mest förs i andra länder om globaliseringen och dess verkan på folkens ekonomi. DEN debatten finns nästan inte i vårt land från vettigt håll utan man har överlåtit denna debatt till diverse populister på både höger o vänsterkanten.

 Med sedvanliga övertoner i svart och vitt som alltid. När jag dock försöker att spegla globalisering och dess verkan på mitt eget liv och inkomster så bryter den stora tystnaden ut? Är det ointressant hur verkligheten ser ut?
 Ska vi istället fortsätta med den fåniga Luciadebatten? Eller något annat totalt ofarligt tex om sex och pensionärer?

 Om jag ser till hur Sverige har blivit under de år jag levat så är nästan all debatt meningslös idag i jämförelse mot tidigare.Dagens nyheters kultursida är ju ett hemskt exempel på hur det går när ytligheten breder ut sig med en massa halvsanningar och lögner!
http://hogrelius.blogspot.se/2016/12/lovsang-over-globaliseringen.html
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s