Okategoriserade

De hjärnkrymptas skaror är för stora!

Hjärnan krymper!

Att hjärnan krymper på vissa individer är ju inget nytt under solen. Processen börjar alltid med att man börjar bli ensidig i sina uppfattningar, inte förmår att lyssna på vad någon annan säger eftersom man redan har fastslagit att denna person har fel.
Sedan söker man sig till likasinnade och då uppstår det ett idisslande av likartade åsikter.
Ofta sker det här i politiska eller religiösa kretsar med en ”ledare” som står över alla andra. Ledaren har ”mest” rätt ända tills han antingen förklaras som förrädare eller avlider.
Avlidna ledare hyllas ofta av dessa förkrympta människor  i åratals efter döden.
En modernt upplyst människa sätter ju aldrig sin tilltro till att en viss sten skulle vara ”helig” eller att man måste följa ett regelverk som är tusen år gammalt.
”Du måste” med en underton av hot och så klär du dig efter en mall i rädsla för att ”straffet” annars kan komma. Överhuvudtaget så är det ju beklagansvärt med människor som måste leva efter ett regelverk de aldrig någonsin förmår att bryta sig ur.

Det finns ju rörelser som bygger hela sin verksamhet på udda idéer tex att en viss sorts människa skulle vara bättre än de andra. Rastroende är ju hjärnkrympta så att de är beredda att ta till vilka metoder som helst för att driva sina teser. De tänker i exakt samma banor som islamisterna och försöker leva upp till samma vanvettiga tankemönster med våldet som den enda sanna lösningen!
Nationalsocialismen och islamismen ligger i många frågor varandra väldigt nära och detta insåg Hitler också på sin tid och hade goda förbindelser med dåtidens hjärnkrympta!

När all kunskap och vetenskap förkastas och TRON kommer in som enda rättesnöre då börjar vandringen utför. Då formas också inställningen att alla andra har fel och de ska med lock och pock föras över till den rätta läran. Får de makt dessa människor då blir det riktigt otäckt. Vi har ju haft en del länder under åren att studera utvecklingen i tex Sovjet, Iran, Kuba, Palestina osv.
För den upplysta människan med kunskap i huvudet så är det ju inte så svårt att se hur fel det gick i dessa länder men de som har krympt hjärna försvarar ju in i döden dessa länder .

Till och med partier kan i sin helhet försvara dårskap, se bara på det Göteborgsdominerade sk Kommunistiska Partiet och deras försvar av Nordkorea och allt eländigt som pågår där.
Det är inte ”hjärnsläpp” det är frågan om utan det är vad jag kallar förkrympta hjärnor.

Eller vänsterpartiet som vill införa socialism i vårt land trots hundra års totalt misslyckande i världen med detta hjärnbefriade system. Ett system vilket bara leder till miljökatastrofer, orättvisor och en ny överklass! Uselt på alla punkter där bara fångvården fullkomligt exploderar i nya byggen och massor med fångar.

Politisk eller religiös hjärntvätt är det värsta världen kan råka ut för.
Det är viktigt att i vårt tidevarv försvara rätten till tryck och yttrandefrihet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s