Okategoriserade

Sveket!

Sveket mot ordet och därmed demokratin!

Vårt exempel idag är en välkänd skribent och konstnär. Hon har  medverkat i en tidskrift där olika röster är  tänkta att brytas mot varandra .
Exakt det som vänstern i flera år har talat om, ”vi tycker om olika”!
Nu deklarerar hon högljutt att hon slutar att medverka i tidskriften därför att en annan skribent vilken är ”höger med snudd på SD-stuk” medverkar.
Med andra ord så blev återigen talet om att ” gilla olika” bara bludder!
Angreppet på tidningen och den enskilda skribenten tar sig en synnerligen otäck ton, påminner mycket om nationalsocialisternas angrepp på andra personer med för dem misshagliga åsikter.
Kan riktigt höra min ena fasters ton på 60-talet när hon med avsky sa till mig:” läser du DN, den där jävla judeblaskan”!
Jag är allergisk mot allt som förstör det demokratiska samtalet och i och med det också demokratin i landet.
En mängd både socialister och andra har förstört debattklimatet i vårt land med sina totalt enögda påhopp och dessvärre  lögner och skymford. Saklig debatt verkar inte att finnas i deras värld längre.
Hur har det kunnat gå så här? Är det den politiska högerns eget grepp som har åstadkommit det här. Satsa på dig själv och din egen egoism?
Det egocentriska draget hos många skribenter är så framträdande idag , de vill synas och höras till varje pris. Ungefär som alla lekprogram i tv som fylls med kändisar som lånar sig till vad skit som helst.

Deras förakt för andras uppfattningar är snudd på vad man kan kalla mobbing och det är verkligen ingen trevlig hållning.
Vad de håller på med är en nedmontering av det fria ordet och därmed vår demokratiska rättighet att få yttra sig utan att bli förföljd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s