Okategoriserade

Det här är svaret på en felaktig politik!

Utan invandrare stannar Sverige!

De här har hållit igång polisen, advokater, domstolar och nu framöver i många år kriminalvården.
Det är så många människor som har sin utkomst pga av att sådana här individer härjar i vårt samhälle.
De som alltid ropar rasist åt oss som vill berätta sanningen om hur vårt samhälle har förändrats under årens lopp borde nog hellre försöka ta till sig historien om varför vårt land har hamnat i det läge vi befinner oss i nu.
Det finns ju en orsak som ingen vill berätta. Allt börjar ofta med en barndom kantat redan då av ett eländigt liv, dessa barn har ofta haft svårt att klara  skolan. Inga betyg och mycket skolk.Redan där borde varningsklockorna klinga hårt. Men våra myndigheter har valt den ”snälla” och felaktiga vägen. Korta förhör sedan  släpps man, hånflin!
Straffrabatter pga av ålder ger fel signaler. Är man över 15 får man faktiskt ta sitt fulla ansvar för det man gör.
Att inte tala sanning om förorternas folk är den sämsta hjälp man kan ge de som bor där, kom ihåg att det är de som bor där som ofta drabbas. Inte folk i de väletablerade delarna av städerna.
Titta en gång till på dessa ansikten och deras namn! Ingen av dem har svenskt ursprung och så här ser det ofta ut över hela landet. Det kvittar om det är Eskilstuna eller Malmö, samma typ av stadsdelar och folk.
Det rör sig om en misslyckad politik vad gäller invandring vilket jag berört tidigare.Folk måste ha arbete för att familjerna ska kunna fungera. Människor från andra länder måste komma in i det svenska samhället och det duger inte att isolera sig med parabol med propaganda från hemlandet. Att undvika sina SFI -kurser.
Kort sagt, det svenska samhället måste begära mer av de som kommer hit annars kan de återvända till det samhälle de kommer ifrån!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s