Okategoriserade

Falsk politik från kyrkorna!

Kyrkornas julhälsning i år!

Var fanns kyrkorna när de kristna i olika muslimska länder förföljdes och mördades.När kyrkor revs och sattes i brand. Några större upprop såg jag inte dessa år sånär som vissa Syrianska kyrkor vilka agerade klokt.
Svenska kyrkan har haft fullt upp med att smeka Hamas och co medhårs och göda den sk presidenten i Palestina. Förskingrarnas nummer ett i området.
Nu vill man att Sverige återgår till att ha våra gränser vidöppna så att både Syrien och Irak ska tömmas på sitt folk.
Alla dessa unga män som har kommit hit och många av dem har lämnat hustru och barn kvar därnere . Jag begriper inte hur man som man kan göra så! Låter dessa värnlösa utsättas för tex IS skändligheter?
De som inte har familj har ju ofta deserterat från sin militärtjänstgöring och är det sådant kyrkorna uppmuntrar till så är det ju rent lagbrott.
Att desertera är överallt i världen ett mycket svårt brott och straffas överallt med avrättning.
Under de här åren när Sverige och Tyskland uppmanade till flykt med stora löften om en god framtid så försvagades motståndet mot IS och andra liknande terrorgrupper och de började få makt.
En makt som i sin tur ökade på antalet flyktingar. En ond karusell började som nu kyrkorna åter vill sätta igång under begreppet ”godhet”!
Vi ska inte uppmana till flykt, vi ska hjälpa folken till att resa sig mot förtryckarna. Det är så kollekten ska fungera, låt pengarna gå ner till de som finns där och låt dem själv bestämma vad de ska göra för dessa pengar!
Godhet är att hjälpa till med att slå ner IS, det är godhet att skänka vapen till de stridande. Hur f-n har man kunnat sitta så självgoda inom alla dessa samfund allt medan djävulens hantlangare fått härja fritt?
Är det de vänsterpolitiska drömmarna som också har tagit över förnuftet hos kyrkornas folk? En värld utan krig?
Lägg ner alla vapen? 
Slutsatsen blir ju att man låter sig göras till ett slaktoffer, här är halsen ! Var god skär!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s