Okategoriserade

Förnekelsen!

Inatt dog en ung man återigen av skottskador, denna gång i Stockholm.Malmö har haft flera döda på kort tid samt en svårt skottskadad i förrgår.
I Uppsala begicks en gruppvåldtäkt vilken de sände ut på Facebook i sk livesändning
Jag skulle säkerligen kunna forska efter kriminalitet runt om i landet genom ortspressen men orkar inte.
Under de senaste åren har mängder med brott utförts och i nästan samtliga fall så är det män med ursprung från andra länder.
Detta är ointressant enligt våra myndigheter plus en ansenlig del av vår befolkning vilken inte ens vill höra talas om dessa brott.
De enda som egentligen har demonstrerat var släkt och vänner nere i Malmö till den 16-års killen som blev så brutalt mördad.
Heder åt de som gick ut i denna demonstration. Det intressanta med vad många av dessa Rosengårdsbor sa  var att de ville ha hårdare straff, fler poliser. Ett krav som jag själv drivit länge är att vapeninnehav skulle straffas mycket hårdare. Detta krav framfördes också av demonstranterna.
Men se , deras krav är inte populärt bland tex vänsteranhängare vilka inte vill ha straffskärpningar.
Vi lever i en märklig tid där inga stora demonstrationer syns på stan med krav på stat och politiker att verkligen göra något åt den allt brutalare kriminaliteten. Nej då, lördagens demonstration var en anti-USA-Trump demo.
Ack så lätt att ställa krav på en annan nation och deras politik, det kostar inte på någonting.
Ingen solidaritet med brottsoffer ens i vårt eget land. Ingen solidaritet med förföljda i mellanöstern.
Inga krav på stöd till de som bekämpar IS eller andra islamister,
Att så många dåd i vårt land utförs av män med rötterna i andra länder är inte ointressant. Tvärtom!

OM man är seriös så borde man fråga sig varför och när man ställt denna fråga så borde man också säga följande: vad går det att göra åt detta elände?

Om det tex. sker en stor järnvägsolycka så tillsätter man en undersökningskomission men när det gäller det stora antalet män med ickeSvensson-namn och deras dåd så går man inte till botten alls med problemet.
Polis och domstolar i all ära , de kan inte förändra politiken vilken ligger till grund och är orsaken till hur det ser ut i våra förorter.
Allt som händer är just pga av den förda politiken !

Per -Albin Hansson tal på sin tid om folkhemmet har aldrig gällt våra invandrare och förorten. Där har man istället skapat en ny underklass vilken vi aldrig tidigare har haft i vårt land.
Samma fenomen kunde man studera i USA på 20-30 talet. Varför svenska politiker har trott att allting skulle bli bra bara de kom hit från andra länder och bosatte sig här är ju mer än naivt!

Nu har man istället genom den blåögda politiken förstört livet både för invandrare och svenskar på många ställen. Rädslan och olusten sprider sig enligt de undersökningar myndigheterna själv har utfört.

Kvinnor får sina liv totalt förstörda av alla våldtäkter som begås. Vi kan inte ha det på här sätter länge till. Människor kommer att beväpna sig och försvara sig mot de kriminella.

ÄR DET SÅ DET SKA BLI FRAMÖVER?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s