Okategoriserade

Man måste kunna säga NEJ!

Stå upp för Springare!

Just nu har 120.120 personer ställt upp för polismannen Springares rätt att få berätta om sin arbetsvecka . Men denna sida på Facebook väcker också en kedjereaktion bland journalisterna och de ”tyckare” som alltid skriker rasist åt de som berättar hur det ser ut i Sverige på många platser idag.
Dessvärre är det ju denna inställning och politiska hållning som också överger de boenden ute i förorterna som drabbas av den kriminalitet som finns där.

Hur ska man någonsin kunna göra något åt de förhållanden som skapat en 4:e klass av innevånare i vårt samhälle om man inte lägger korten på bordet?

DET är nog såhär att de som väljer att blunda över hur det blev i Sverige har svårt att erkänna att det någonstans på den här resan var det något som gick totalt fel. När man från politiskt håll skulle ha sagt nej så sa man ja istället.
Ett förhållningssätt som präglar så otroligt många idag , dessa som aldrig kan säga ordet nej när det behövs.
Varje land som vill behålla en fungerande välfärd måste också kunna sätta ett tak på hur många invandrare man kan ta emot. Städer likt Malmö måste kunna säga nej. Nu har  politikerna bestämt att vem som helst får flytta till tex Malmö trots att de varken har bostad eller arbete. Då blir det också en stad som för länge sedan har så stora kostnader att de skulle ha gått i konkurs för länge sedan. Nu betalar andra i landet deras stora kostnader, pengar de skulle behöva själv idag.Dessvärre får sådana städer också en stor svart marknad och en mycket stor kriminell sektor.
De kriminella har ätit sig in i samhällskroppen , ända in i sektorer som sjukvård, byggnation, krogar,affärer m.m.
Detta talar inte de som försvarar den förda politiken ett ord om. Blundar och tiger och tror att inget ont finns då allt medan de kriminella tar för sig.
Ska man behöva förlita sig på Skatteverkets tillslag istället för polisen?
Om man blundar av politiska skäl därför att man är troende sosse så borde man istället börja tänka som gamla sossar gjorde förr. Arbeta och göra rätt för sig. Föra en politik som inte kasserar vissa medborgare till evig arbetslöshet och utanförskap.
Om man blundar  så överlämnar man politiken just till de man säger sig vilja bekämpa, SD.
Statsapparaten, dagens politiker av olika nyanser (är alla sossar) är de som genererar både rasism och främlingskap genom sina ickeåtgärder!

OCH så förnekandet av fakta. OCH påhoppen på de som vill berätta hur det ser ut tex poliser som berättar om sin vardag. Eller lärare som berättar från skolans värld. Socialsekreterare vilka berättar om hur de har det med hot!
Om man inte får berätta öppet utan påhopp så kommer ändå deras berättelser att komma fram men en annan väg underifrån.
Ungefär som det var i öststaterna under kommunisttiden.

Sanningen kommer alltid fram förr eller senare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s