Okategoriserade

Regeringens moral är dålig!

När moralen sviker!

Jag har under årens lopp påtalat att om ett land avsiktligt ”bjuder” människor att komma hit till vårt land så har man också moraliskt ansvar för vad som händer med dem.
Om man inte sköter frågan på ett värdigt sätt så hamnar man i ett moraliskt moras såsom socialdemokratin gjorde när den sk Baltutlämningen skedde. https://sv.wikipedia.org/wiki/Baltutl%C3%A4mningen

Nu börjar en situation med de Iranska (Afghaner) unga männen påminna om Baltutlämningen med självmord bland de unga. I skrivande stund är det minst tre unga som har tagit sitt liv och sju allvarliga försök.
Det pågår en mental tortyr av dessa unga, de är mer eller mindre hitlurade under löften från särskilt regeringen att de var välkomna. Vem minns inte massmötet på Medborgarplatsen och statsministerns tal och öppna famn.
Alla dessa demonstranter med sina skyltar att alla var välkomna!
Vi som var emot och inte ville öppna upp denna ström från Iran av unga kallades för div. fula ord.
Nu sviks dessa unga och man skickar dem till Afghanistan, ett land där de inte ens är födda. Talibanerna har många gånger sagt att de ska dödas och detta är ju inte tomma löften utan de mördar de som de anser inte ska bo där.
Hela den här historien med dessa unga är ju ett totalt politiskt och moraliskt moras av denna regering som nu sitter och styr.
OM man ska göra något hederligt så måste man våga att stoppa alla utvisningar av dessa unga och en gång för alla öppet ge dem total amnesti.
För att få slut på lidandet måste de få stanna.
Jag var emot att de skulle lockas hit liksom många andra grupper som nu finns här men den här gruppen unga killar har hamnat i en situation som är hemsk.
Iran vägrar att låta dem resa dit till släkten och då återstår det främmande landet  Afghanistan.

I Kabul och andra ställen hamnar de på gatan, öppna villebråd för talibaner och andra kriminella.

Visa mod nu Stefan och resten av regeringen.Våga gå emot de högljudda som inte känner empati för andra än sig själv och låt dessa unga stanna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s