Okategoriserade

SIDA och olika regeringar har förskingrat skattemedel!

Vänstern har lurat skjortan av svenska folket!

Hur många miljarder som har hamnat i fickorna hos diverse härskare i främst Afrika vet nog bara vissa inom (S) och SIDA!
Under minst femtio år har man pumpat in så mycket pengar i dessa regimer och olika kommunistiska rörelser så det har påverkat svenska folkets pensionsnivåer.
Allt detta totalt förgäves för det mesta. Se bara hur Zimbave under Robert Mugabe mår idag.

Ett rikt land från början innan kommunisten Mugabe började plocka sönder landet med hjälp av stora  pengar från Sverige.
Pengar som gått till hans lyx med våningar i andra länder och stora belopp i utländska banker precis som alla andra diktatorer i Afrika.
Svenska folket har aldrig någonsin brytt sig heller utan låtit den svenska eliten slösa våra pengar.
SIDA har varit den ”heliga” kyrkan” tom. för borgerliga politiker.
Psykologiskt måste det här bero på hur Sverige drog sig undan ansvaret under andra världskriget att som andra länder i Europa bekämpa nationalsocialismen.
Denna politiska velighet har samtliga partier aldrig någonsin gjort upp med, liberalerna har gjort vissa försök men mest är det tyst om denna fråga.
Samma sak alltså med SIDA:s fruktansvärda slöseri med våra pengar.
Nu kommer en bok av Bengt Nilsson som avslöjar penningflödet:

”Journalisten Bengt G Nilsson har sedan 70-talet rest och arbetat i 18 länder i Afrika och utöver en rad dokumentärfilmer författat ett dussin böcker. Nästa vecka utkommer hans nya bok I tyst samförstånd – Sverige och Sovjet i kalla krigets Afrika (Ethno Press). Budskapet är att Sveriges bistånd har varit skadligt när det gått till marxistiska regimer i Afrika.”

Svenska regeringar har mörkat alla uppgifter om hur man har understött  främst kommunister med sk ”bistånd” !
Ett bistånd utan krav. Kuba tex. kunde frigöra 40.000 soldater samt skicka dem i krig i Afrika. Allt bekostades faktiskt i princip med våra skattemedel.
Frågar man Schori mfl så säger de alltid att pengarna gick till skolor och sjukvård. Detta är bara bluff, alla vet att om inte Castro hade fått dessa pengar så hade han inte kunnat skicka dessa soldater till Angola.

Socialdemokratins hjärntvätt med hjälp av vänsterpartiet har allvarligt skadat det svenska folket . Ända in i borgerligheten finner man försvar för dessa socialisters förskingring av skattemedel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s