Okategoriserade

Vi ska akta oss för politiska utopister!

Lider en del av SD-noja?

Igår dök de upp återigen de kända namnen vilka i alla lägen går till attack mot SD så fort de gör ett uttalande. I det här fallet rör det sig om att ”de kända” anser att SD talar och utnyttjar våldtäktsfrågan i utländska medier.
Jaha, och vem utnyttjar vem i denna sunkiga sk debatt som inte leder någon vart?

Vi har fått en vänster idag där framför allt unga kvinnor bara är arga i vissa frågor andra minst lika viktiga frågor tiger de still om.
I Gävle mördas en ung man av skäl vilka åklagaren anser är ”hedersrelaterade” ! Hela släkter är som vanligt inblandade , samtliga är från Irak. Åtta sitter häktade.
Det här är bara en av så många liknande händelser där tystnaden från vänstern med några få undantag är total. Inga upprörda unga damer i spalterna, inga kändisar skälver av frustration!
När det gäller våldtäkter så har vi haft en en rad av gruppvåldtäkter där samtliga förövare är unga män från andra länder. Detta problem går också under vänsterns radar, de anser att det är totalt ointressant vem som begår våldet.
Hur man kan resonera så är svårt att förstå, om man ska kunna göra något åt problem så måste man ju också sätta sig in i varför just denna grupp unga män från vissa länder är överrepresenterade.
Felet med vänstern idag är att de fortfarande bara är nej-sägare, de har inga lösningar på de samhällsproblem vilka har uppstått pga av att Sverige har varit på tok för generösa med att släppa in människor som inte borde få finnas här.
Utopister har i hela världshistorien varit farliga för mänskligheten, exempel finns  så många så jag skulle kunna fylla en hel sida. (Pol-pot- Mao-Hitler-Mussolini)

Utopister borde hålla sig till att skriva böcker men absolut hålla sig borta från alla politiska handlingar. När de har fått makt  (tagit) då blir de alltid farliga.
Tack och lov så finns det rörelser och människor vilka har tagit tag i hedersvåldet men de motarbetas ofta av den etablerade vänstern. Samma sak med de kvinnor vilka bor eller har bott i förorterna där förtrycket från männen ökar i samma takt som det flyttar in islamister i området, de motarbetas också av vänstern när de berättar sanningen om hur livet ser ut för kvinnorna.
Ända in i riksdagen har vi detta problem med en stum vänster i dessa frågor och de har dessutom mage att hota den ende i sitt parti vilken bekämpar förtrycket.
Min åsikt ända sedan jag blev utesluten (1972) från vpk är att detta parti och dess olika sympatisörer ofta är vad jag kallar ”utopister” . En vänster som i alla lägen historiskt försvarat våldet från den likasinnade  vänstern. Än har det varit DDR, än Kuba eller Venezuela.
I Sverige är deras politik för närvarande att helt blunda för den situation vi befinner oss i . Ibland får jag för mig att de tom. gillar upploppen i förorterna? Vänstern har inga frågor på sin agenda som gäller arbetarklassen men vad kan man vänta sig av ett parti där huvuddelen av medlemmarna och de röstande består av en medelklass alá Södermalm?

Denna medelklass (ofta unga kvinnor) tror att det är proletärt att bli oförskämd och provocerande mot män samt bli ytterst ful i munnen.
Det gäller att gapa högt och fullkomligt slå dövörat till när andra vill tala.
Säger man något som inte faller dessa unga på läppen så tar man till knepet om rasist eller något liknande. Men för mig och andra är ju såna grepp bara ett bevis på att de mest är tomma tunnor som skramlar.
Tyvärr så ser jag ibland att en del äldre från den ”gamla” vänstern sitter och håller med dessa unga när de borde betänka att den fria debatten (tryck o yttrandefriheten) stryps av dessa unga med sina metoder .
De håller på att förstöra just det fina i att kunna ha olika ståndpunkter.
Vi som ”gillar olika” ser hur likriktat vårt land håller på att bli.
Vi håller på att få dissidenter på samma sätt som man hade under kommunismen i öst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s