Okategoriserade

De är emot frihandel!

USA hatarna vaknar upp nu!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6612874

AFA:s vänner i USA ställde till med skadegörelse som vanligt och de bilder som kablades ut över världen var ju exakt det vi under åren även har sett här i Sverige.
Idag ska olika grupper gå ut och protestera mot valet av Trump som president.
Vänstern i världen har i alla år demonstrerat mot frihandeln och hur många demonstraationer har man inte sett där de angriper globaliseringen. Nu när de har fått en president i USA som står på deras sida i denna fråga så borde de vara nöjda. Samma sak med Brexit,
Både i USA , Frankrike, Holland och England så har ju politiken både mot EU, euron, handelspolitiken och därmed också arbetarklassens ståndpunkter närmat sig ALLT det vänstern bla i Sverige har pläderat för i alla år.Både Le Pen och Gert Wilders håller på att erövra makt i sina länder.
Det är vänstern och SD som vill gå ur EU. Samma sak med euron och frihandeln.

OM det vore några som skulle gå ut och demonstrera så är det ju vi som vill ha kvar EU, som vill att Sverige ska ansluta sig till Euron. Vi som vill ha ett fullvärdigt medlemskap i NATO osv. Vi som försvarar frihandel trots allt. Brister finns alltid, det kommer aldrig att finnas länder och system som är ”skinande och rena blanka”.Samma med folken i länderna  !
De som alltid säger sig kämpa för arbetarna och småfolkets väl och ve borde ju ta reda på hur och vilka de är som röstar fram tex Le Pen och Trump.

Sanningen sedan många år är ju att vänstern i vid mening inte bryr sig ett skvatt om varken arbetarklassen eller landsbygdens folk.
Hellre helöppna gränser så att alla lycksökare förutom riktiga krigsflyktingar kan komma hit .Hellre kämpar de för att islamisterna ska trivas i Sverige och kunna sprida sitt gift.

USA och alla hatare av detta land ser nu sin chans att gå ut och skrika. Men jag säger bara som vanligt, var fanns ni när de kristna mördades i olika länder?
Var fanns ni när de stridande kurderna vädjade om hjälp i sin kamp mot IS!

Alla dessa sk vänstermänniskor har inget kompass längre .De agerar därför att de använder detta som en terapi åt sig själv.Egotrippade !

Det är inte politik. Det är inte ett agerande för att skapa ett bättre samhälle åt utsatta grupper som tex fattigpensionärerna!

Ni har blivit de som enbart bryr sig om er själv, vi från den gamla 68-vänstern såg då med avsky på sådana individer och det gör jag fortfarande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s