Okategoriserade

IS- hjälpen från Sverige!

Svenska folkets pengar har gått till IS!

”Dessutom framkommer det att extremister startat upp assistansbolag i syfte att ta del av statliga medel från Försäkringskassan som ska gå till funktionshindrade. Ersättningen som bolagen får från staten ligger på cirka 1,8–2 miljoner per år för en person som är i behov av assistans. Branschen har därför blivit en lukrativ arena för ekonomisk brottslighet – och även för terrorfinansiering.”https://www.svd.se/terrorism-finansieras-via-svenska-assistansbolag  

Vi visste ingenting! Vi är naiva!
Naturligtvis finns flera av dessa bolag i Malmö och Skåne, startade av islamister.
Dessa har i många år bedrivit affärsverksamhet av vitt skilda slag och pengar har hela tiden strömmat ner till olika terrornätverk.
Hamas i Malmö har ju gått sida vid sida med vänstern i Malmö vid olika demonstrationer och de är också väletablerade i staden med olika affärsintressen.
I närheten av Rosengård låg på sin tid ett närmast varuhusliknande komplex där allting såldes till oerhört billiga priser och folk strömmade till. Vad de flesta inte kände till var att pengar från detta varuhus gick direkt ner till Hamas.
På samma sätt har svenska skattepengar gått till IS-terroristernas resor och uppehälle .Barnbidrag,bostadsbidrag m.m. nu har myndigheterna kunnat konstatera att de har bidragit till att hjälpa IS.

Sverige är ett land som under många år har utnyttjats av olika politiska krafter . I princip har man skickat hit folk som ”flyktingar” för att kunna  etablera sig och kunna stödja ”kampen” i sina hemländer.
Ett av de större nätverken består av folk från Eritrea , regimtrogna vilka betalar skatt till regimen . En av de värsta förtryckarregimerna i världen. Ibland kallas de för Afrikas Nordkorea.
På senare år har vi fått hit islamister vilka också på alla sätt hjälper IS och andra liknande terrorrörelser med både pengar och krigare.

Regeringen har nu skärpt lagarna men som vanligt ligger man minst 5 år efter .
Det känns inte bra att veta att en del av våra skattepengar har gått ner till IS.

Men tyvärr så måste jag konstatera att huvuddelen av det svenska folket inte intresserar sig alls för det som händer med svenska folkets pengar.
Socialdemokratin och vänstern skjuter in sig på hederligt företagande istället.
Eller att höja skatterna!
Ja, vi hjälpte ju Hitler också under många år . Naiva?
Fega?
Dumma?  Ja, det är bara att välja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s