Okategoriserade

Religion, politik och hat!

Mobbande Palestinier!

Läs det här vilken är publicerad i Svd idag den 31 mars -17.

Det finns människor vilka tror att ”rasism” bara finns i gruppen svenskar mot utlänningar. Förmodligen har de aldrig levt i en stadsdel med folk från olika länder.
Eller på ett härbärge där olika nationaliteter lever sida vid sida väldigt tätt. Där märker man direkt vem som står längst ner i gruppen. Ofta någon svart eller någon arab.
I Malmö bor många arabisktalande med ett ursprung från Palestina. Många är Hamasanhängare eller hyllar någon annan terrorgrupp.
Orsaken till all förföljelse och olika dåd i staden kan direkt härröras just till denna grupp av hatande individer.
Under alla år jag bodde där nere så kunde jag inte på min karta se en enda individ med denna bakgrund såsom en demokratiskt människa. OM de finns så märks de inte !
Som den politiska vänstermänniska jag var då så gick det ändå inte att samarbeta med dessa grupper från Palestina, det överlät vi till KPMLR och vänsterpartiet som med glädje samarbetar med terrorister.
Vårt parti (SOL) solidaritetspartiet kunde däremot samarbeta med den kurdiska gruppen av aktivister som fanns. Kossovofrågan var också något som fungerade mycket bra där vi till skillnad mot övrig vänster ställde upp i motståndet mot den serbiska tanken på ett StorSerbien.
Absolut bästa grupp att samarbeta med var det Iranska kommunistpartiet som tog frågan om Islam på allvar eftersom de hade bittert fått erfara vad det innebar.
Prästväldet lät hugga huvudet av tusentals av partiets  medlemmar i Iran.

Överhuvudtaget när man blandar ihop politik och religion till den otäcka Islamistiska läran med Brödraskapet i spetsen då kan det bara bli en hatfylld lära. En lära som alltid går ut på att utrota på samma sätt som nazisternas lära gick ut på.
Det är inte i bara olika läger för Palestinier  som det bråkas och trakasseras, se bara i Ghaza  hur Hamas och andra dödar varandra med jämna  mellanrum.
Alla dessa raketer som skickas mot Israel med åtföljande bomber mot ramperna gör ju inte livet bättre för de som bor där.
Religionen förblindar människorna i denna del av världen. De kan inte ens tala utan att blanda in gud i varannan mening eller profeten.
Hat, religion och politik är ingen bra blandning!
OCH inte är det heller särskilt kamratligt att förhålla sig så som de gör i detta läger som beskrivs i artikeln ovan.
Men vi har ju alldeles för många inom vänstern i vårt land som också har låtit sig hjärntvättas av islamisterna. När de öppnar munnen så går de ofta Hamas ärenden. ”Ship to Hamas”!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s