Okategoriserade

Svammel från SSU!

Kvinnor och barn först i livbåten!

S-studenters ordförande Elin Ylvasdotter och SSU:s ordförande Philip Botström skriver i Svd debatt följande:https://www.svd.se/sverige-ska-vara-en-stormakt-inom-flyktingpolitiken/om/debatt

De vill att Sverige åter ska bli en stormakt i att låta invandrare komma hit i stora skaror. Sverige ska bli bäst i integration! Hur blåögd får man vara? Sverige är sämst bland utvecklade länder att ta hand om de som redan kommit hit. Har de här två personerna vuxit upp eller överhuvudtaget bott i en förort där det nästan bara bor människor från andra länder?
De talar om att de med stolthet ser på de 200.000 flyktingar som kommit hit under ett par år.
Med antalet som invandrarverket utvisar krymper ju denna siffra betänkligt. Se dessutom  på de unga män som kom hit från Iran, ca 30.000 , de har inte flytt från något krig. De har möjligen deserterat från att kallas in i den Iranska krigsmakten för att sättas in mot IS!
Hur många av samtliga män som kommit hit är desertörer egentligen?

OCH då kommer vi till denna debattartikel inför socialdemokratins aprilmöte. Precis som  i alla andra drömmares kravlista så finns det aldrig något krav på att prioritera kvinnor och barn, vilka man kan välja ut från olika läger i berörda områden.
Dessutom så finns inte en bokstav som vanligt från den här kretsen av uppåtstigande politiker, ATT Sverige liksom andra länder vilka inte hjälper till ordentligt med militära medel,  borde ha så gjort för länge sedan. Både den kurdiska krigsmakten samt andra har hela tiden fått ta striden med dåliga ålderdomliga vapen mot en fiende som är förvånansvärt väl rustade med vapen.

Det här  är exakt vad som utspelade sig  på 60-talet när endast FNL-grupperna samlade in pengar där mottagaren själv bestämde vad man skulle göra med dessa pengar.   Dåtidens politiker , både unga och äldre orkade inte med att stödja en insamling med detta mål. ”De kan ju köpa vapen” sa dessa pacifister på den tiden kritiskt! Samma inställning råder fortfarande. Ingen som helst vapenhjälp får förekomma MEN däremot säljer Sverige vapen till länder såsom Saudi osv.
Snacka om hycklare!
SSU och deras ungdomsrörelser har under hela min livstid varit fega och kommit med fredssvammel ! De jobbar bara för sin egen framtid som politiker !
Pacifister är för mig folkens dödgrävare!
Hjälp de lidande folken på plats!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s