Okategoriserade

Terroristen föds inte ur det okända!


Senast i torsdags skrev jag om islams roll som en reaktionär religiös lära.
IS, talibaner mfl terrorister kommer fram ur garderoben via moskéer världen över. På många ställen predikar deras ”lärda” hat. De länder som har islam som statsreligion där pågår förföljelser och hårda straff mot människor vilka kanske tycker annorlunda i någon fråga. Det räcker att blogga om  något tvivel man har om islam för att dömas hårt.Homosexuella mördas ofta!
Det finns en anda inom all islam av strafftänkande. Skrapa lite på ytan på de välputsade herrar vi har i Sverige så kommer hemska tankar fram om tex kvinnans roll i samhället.
Än värre är de kvinnor som likt slavarna i USA inte ville bli fria: ”Master är snäll och vi vill lyda under honom”!
Att religion någonsin sitter i kläderna är något som vi i upplysta demokratiska länder förkastar vilket muslimer har svårt att förstå.
Dessutom är det ju bara kvinnor vi talar om när det gäller kläderna. Männen kan klä sig och uppträda som vem som helst. Männen kan sitta på en uteservering allt medan de förbjuder sina kvinnor att leva på samma sätt.
Det är ur den här religionens strafftänkande och förbudsmentalitet som också radikalisering kommer.
Ju fler unga män som kommer till Sverige ju mer ökar risken för terrorbrott, detta har vi sett i samtliga länder där dödligt våld har förekommit.
IS predikar att även om man bara har en sten i handen så ska man slå ihjäl oss otrogna men helst vill IS att man använder lastbilar som mordverktyg.
I Sverige har de flesta partier trott att inget kan hända här och har samarbetat med islamistiska organisationer. Man har inte förstått att brödraskapet använder detta tillvägagångssätt för att nästla sig in i samhället för att få inflytande för sina reaktionär idéer.
Våra partier har i enfald trott att dessa organisationer ”vill väl” men de är bara ute efter att kunna flytta fram sina positioner och genomföra sitt regelverk. (Olika regler för kvinnor och män, skilda badtider, halalmat,m.m)
Rent matematiskt så ökar risken för attentat ju fler unga muslimer som Sverige tar emot. Man kan ju fråga sig varför man inte tar hit kvotflyktingar av kvinnligt kön, ofta ensamstående med barn, istället för alla dessa unga män?
Ska man vara humanistisk så borde ju en sådan åtgärd vara mycket bättre.
Tyvärr så tillhör jag den grupp av medborgare som tror att vi kommer att få se fler terrordåd i framtiden.
Själv tänker jag alltid med fasa på detta när jag åker i överfyllda tunnelbanevagnar!
Jag är rädd som pensionär i det här samhället som vuxit fram med alla dessa aggressiva unga män. Två gånger på kort tid har jag ju själv blivit överfallen och det sitter kvar i själen och inte blir känslan bättre av över vad som hände på Drottninggatan i går!

Igår fick dessutom SD 100.000 röster till! De kommer att bli Sveriges största parti med tiden! Undrar om de andra partierna begriper dessa mekanismer i vårt samhälle?
Särskilt vänstern med FI begriper ingenting av detta utan fortsätter att stryka islamismen medhårs.
Tänk bara att FI som ska kämpa för kvinnor istället har lagt sig platt ner för de islamistiska männen!

Slutligen! Säpo och polisen måste ta tag i dessa unga vilka har varit nere i Syrien-Irak som IS-mördare . De ska straffas och om det går så ska de utvisas. Medborgarskap ska kunna upphävas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s