Okategoriserade

En luddig krönikör!

Nisha Besara , så luddigt du skriver!

Egendomligt att inte med ett enda ord nämna förövarens religiöst- politiska hemvist utan enbart kalla honom galningen.! Hur kan man skriva så många bokstäver utan ordet islamist?
För mig blir hennes ord bara en vägg av ord som inte leder till ökad kunskap, det blir till ett joller som påminner om FI.s synsätt på omvärlden.
YPG och andra goda krafter har förstått problemet med islamister på ett bättre sätt.De tar till vapen mot IS. De jollrar inte om ”galningar” utan säger frankt att islamister är fiender till hela mänskligheten och att de ska skjutas eller fängslas med hårda straff.
 Sverige och alla dessa jollrare har inte ens sett till att fängsla hemvändande IS-mördare och straffa dem. Hade Sverige och alla dessa sk intellektuella avhållit sig från det känslomässiga och istället pläderat tidigt för att bygga en solidaritetsrörelse för de kämpande så kanske många, många fler fått leva.
IS hade aldrig då fått greppet om så stora landytor. Hela sättet att resonera numera är fullkomligt bakvänt men jag har sagt det förut, jag känner igen det från 60-talet med ”fredssnacket ” från dåtidens vänsterparti-vpk och sossarna. När vi började bygga upp solidaritetsrörelsen för Vietnam och FNL så motarbetades vi av alla.Från höger till vänster och sveket från vänstern då med sitt joller om fred var lika outhärdligt då som nu.En islamist som mördar ska också kallas för islamist och inte ”galningen”! Fy Nisha Besara så dåligt av dig!
http://www.expressen.se/kronikorer/nisha-besara/de-kommer-att-utnyttja-tragedin-for-politiska-poanger/ 

 Jag lägger till Magda Gads intryck från hur hennes dag tett sig. Var och en som läser det här måste ju förstå att IS och deras terror går bara att stoppa med vapen.De ska skjutas ihjäl , punkt slut!

 Se här:”Flyktingarna skriker om pågående massmord: ”De dödar alla!”
Sadjad, 3 år, har gått hela natten från IS-kontrollerade staden Tal Afar och har nu äntligen fått skjuts vidare ut från kriget med irakiska armén.
Men Sadjad och hennes tremånader gamla lillebror bara gråter.
De har bevittnat ett massmord.
En mamma som har sand och trötthet i varje por berättar panikslagen:
– De dödar alla, de dödar alla! IS dödar alla som försöker fly! Män, kvinnor och även små barn! De skjuter alla och slänger dem i massgravar och några lämnar de på gatorna för att visa vad de gör! Vi har varit så rädda och barnen har varit jätterädda och skrikit hela natten!
– Hur många civila har IS dödat i Tal Afar?
– Över 300 bara de senaste dagarna! I går innan vi flydde såg jag med egna ögon tolv människor dödas!
Det enda som finns kvar i hennes ögon är en vilja att beskydda sina barn.
Tal Afar har sedan juni 2014 varit ett av IS starkaste fästen och inga styrkor har ännu attackerat själva staden, som ligger väst om Mosul.
Nionde divisionen irakiska armén och folkfronten PMU väntar på order att gå in.”


PS! På 60-70-talet gick de intellektuella  i spetsen för att bygga solidaritet, pålästa ! Men samhället gullade inte heller med dessa så som man gör idag. Men den stora skillnaden var den att dåtidens upplysta unga pekade ut fienden. Betänk hur Sköld Peter Mattis behandlades på Hötorget av polisen eller hur man slog armen av borgarrådet Mehrs son Stefan inne på en skolgård när ingen såg på.
Dagens intellektuella är totalt ofarliga för makten, de lallar på om kärlek och går inte i spetsen för solidaritet med folken som blir mördade av islamisterna. Nisha Besara orkar ju inte ens med att ta ordet islamist i sin mun men så tillhör hon ju det nya etablissemanget och gillar väl att surfa på den sötman. 
Jag fortsätter att hålla mig till de Kurder eller Syrianer vilka både hjälper folken där nere samt protesterar även när kristna mördas i bunt ihop med fromma muslimer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s