Okategoriserade

Vänsterpartiets stöd till Venezuela!

Hugo Chavez arv!

Demonstrationerna i Venezuela slutade våldsamt – tre personer har dödats och flera skadats, men trots det kallar oppositionen till fortsatta protester, för att kräva president Nicolás Maduros avgång.
Vår korrespondent Lotten Collin befann sig i demonstrationståget när polisen började avfyra tårgas mot flyende människor.
Tårgasgranaterna slår ner mitt i folkmassan, och vitklädda män och kvinnor försöker springa undan i panik. Någon skriker: ”Gå snabbt, spring inte!” för att hindra att människor mejas ner, men det går ändå inte att springa på bron som är fylld av folk.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6677407
Socialismens ansikte visar sig igen, ytterligare ett land har förstörts av fanatiker som inget sett ,inget lärt!
Samma mönster överallt, det är någon annans fel att inget fungerar. Är det inte USA-imperialismen så är det den gamla överklassen som satt käppar i hjulet.
Aldrig att man kan se på sin egen roll och den ideologi man bekänner sig till.
Sydamerikas rika land nummer ett är bankrutt på samma sätt som DDR var innan murens fall.
Maduro uppträder på ett sätt som för tankarna till Stalin, skickar militär och beväpnad polis på folket med kulor och gas!
Men jag tänker också på vänsterpartiet vilka sitter i vår riksdag och uppvisar ca 8 % i olika partiundersökningar. Minnet hos väljarna är lika dåligt som vänsterpartiets megafoner.
Detta parti har under hela sin historia ända sedan 1917 satsat på fel hästar, än var det Stalin och Sovjet och deras pakt med nationalsocialisterna , än var det Farc-gerillan som visade sig vara knarkgerillan.
Castro och Hugo Chavez har varit deras idoler men vi som har minnet igång kommer ihåg vem vänsterpartiets ledare kysste på kinden!
Inte var det hjälten i Polen , Walensa. Inte var det hjältarna i Tjeckoslovakien , Dubchek och Havel!
Idag är de tysta igen men ser att Venezuela och deras socialism faller ihop eftersom det var ett korthus från början. Reaktionen? Ja, hur ska de bortförklara och vem ska de skylla på?
Ett sådant parti kan man inte som tänkande människa ha det minsta förtroende för men vår regering sitter ner med dessa lögnare som om inget har hänt sedan 1917!
Hur jag själv kunde vara medlem i detta parti mellan 1966-1972 kan jag svårligen förstå idag. (1968 så genomskådade jag partiet och började arbeta inifrån med att motarbeta och sprida sanningen om olika händelser, jag uteslöts 1972!)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s