Okategoriserade

Hatreligion eller ?

Homosexuella piskas! Islams rätta ansikte!

https://www.qx.se/samhalle/varlden/143609/har-fornedras-och-piskas-de-tva-unga-mannen-i-indonesien/

Det finns i de troendes innersta ett hat mot så mycket i vår värld, den demokratiska och öppna världen.
En värld som folken har fått kämpa sig till, inte för så länge sedan så förföljdes homosexuella i vårt land också.
Min första insändare var i Expressen 1964 där jag tog upp polisens fotografering av homosexuella i Humlegården. De försvarade sig med att de ville ha bilder på vilka som fanns där i ”Humlan” .
Jag vet ju att om de fick en bild på någon man i hög ställning i samhället så satte de tumskruvarna på honom.
I den islamvärld vi ser framför oss oss , om vi vill se, så kastar man homosexuella från hustak, man piskar och spärrar in  dessa i fängelser. Halshuggning praktiseras också på vissa ställen.

Det är också sådana regimer med statsreligionen islam som understödjer moskéer i Sverige där hatet ska spridas, helst med statsunderstöd från svenska myndigheter.
Skulle någon komma på tanken att vilja bygga en kristen kyrka i tex Saudi så nekas de  blankt , det råder inget tvivel om vem som är naiv.
Sverige borde ha ställt detta som ett krav till de länder som låter bygga moskéer, ska ni bygga så ska kristna få bygga hos er!
Om de inte går med på det så skulle Svenska myndigheter också svara som de gör. Inga byggen här i landet!
Allt bygger på att vi i Sverige har så dålig undervisning i dagens skolor, övervägande delen av befolkningen inklusive regering och riksdag tror att kristendom och islam i stort sätt är samma sak.
Man hör ofta att ”vi har ju samma gud”!
Så är det ju naturligtvis inte. Det vore som att säga att Buddah och Jesus går på ett ut!
Till och med svenska kyrkan är så otroligt naiva i sin iver att vara dem tillags så de kryper för dessa för mig ogudaktiga idéer där straffet är ledande i allt.
Straff, hat och fördömanden. Det är fel på alla andra, inte ens våra kvinnors kläder duger för dem.
De unga skriker hora efter våra fina flickor utan huckle.
Vansinnet sprider sig i hela Europa!
Dessa som utför mordorgier på oskyldiga barn får sin näring från islams hatiska idéer. De lusläser koranen och där står det de vill ha för att rättfärdiga sina dåd.
Den upplysta världen måste ta strid för våra demokratiska samhällen. Demokratin får inte falla i fällan att vara så demokratiska så att vi låter mörkrets män o kvinnor ta över våra samhällen.
Så här kan man använda sina kunskaper , Soheila Fors har intervjuat polischefen Erbil : Jag träffade polischefen i Hewler/Erbil som hade 4000 poliser under sig. Jag frågade:
– Hur skyddar ni Kurdistan mot islamska terrorister?
– Alla tar vi ansvar, från småpojkar som leker på gatan till restaurangägaren och bilförsäljaren, alla, alla tar vi vårt ansvar för säkerheten. Vi vaktar vårt land och slår mot islamisterna. Oavsett religion eller färg vet vi vem fienden är. Islamisterna är en fara för världen.
Sedan log han mot mig och sa:
– Ni göder dem i väst.
Ordet ansvar väckte en annan tanke hos mig. Ansvaret i väst ligger hos politiker, journalister, makthavare och sist och slutligt hos varje medborgare. Men istället för att ta ansvar skyfflar man över det på någon annan. Islamister kallas för terrorister så slipper man ifrågasätta den ideologiska kärnan. Det är dags att sluta ursäkta islamismen, det är dags att vi tänker på barn och barnbarn. Det är dags att vi, precis som varje medborgare i Kurdistan tar vårt ansvar.
Många är beredd att dö för ett islamistiskt kalifat men hur många är beredda att stå för frihet, demokrati och mänskliga rättigheter. Flyr vi från ansvar, flyr vi från friheten.

Av detta har vi mycket att lära! Men om kunskapen fattas så blir det mycket svårare. Att klicka ett gillande på nätet eller att ENBART samlas med blommor i händerna efter ett dåd förändrar ingenting.
Therese Larsson i Svd trodde idag att islamisterna ” hoppas att förövarna inser att de har gått för lång”!
Så ser det ut i en av de stora svenska tidningarna på bästa nyhetsplats. Jag tycker uppriktigt synd om ledarredaktionens kloka folk vilka ska behöva läsa sådant på nyhetsplats.
MEN det är också så typiskt för så många, det ska tyckas och förklaras och nästan förstås. Vänstern i Sverige och särskilt FI är ju totalt utan vett och sans.De ser inte vem som är fienden ens till dem själv.Åk ner till ett islamistiskt land och för ut FI.s politik så slår de ihjäl er på en gång.
Sk intellektuella har genom århundraden  ofta ställt sig mot demokrati .Vem har mest svansat och låtit sig förföras av olika ”starka” män? Nu har de som vanligt svårt att kunna ta ett klart ställningstagande för demokratin mot islams reaktionära tankegods.
DET är nog nu, ta strid mot reaktionen och mördandet. Allt stöd till de stridande kurderna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s