Okategoriserade

Är du naiv?

Många naiva i vårt land!

Idag slog polisen till mot de kriminella vilka tydligen har försett islamister med oerhörda belopp genom momsbedrägerier. Mobilmarknaden är indragen i dessa svindlerier enligt tidningsuppgifter.
Vi har ju sett sedan lång tid hur vissa invandrare har mjölkat svenska staten på pengar genom bidragsfusk med mycket stora belopp.
Dessvärre har dessa rättegångar också blivit fruktansvärt kostsamma i och med att dessa gangsters överklagar och överklagar målen. Det är bara att studera det sk Södertäljehärvan inom hemtjänsten eller de mord som begicks i Södertälje.
Beloppen för dessa fall av bedrägerier och våld sträcker sig till hundratals miljoner kronor. Oerhörda belopp ur en fattigpensionärs synvinkel.
Förr i tiden skulle vänstern ha rasat mot att sådant kan hända men idag är de knäpp  tysta och dessvärre var även en vänsterpartist inblandad i Södertäljehärvan och dömdes till fängelse. Detta säger  mycket om vår nutid och hur långt ner i dyn Sverige har hamnat.
När någon tidigare bara har viskat om att nästan alla i sådana här härvor av kriminalitet har en bakgrund från främmande kulturer så har de utsatts för mobbing.
Samma sak med de kvinnor (och män) som påtalar klanväldets inflytande bland många invandrare med följd av allt från hedersmord till tvångsäktenskap.
Vi kan inte låta detta elände pågå i ett demokratiskt land där vi själv har fått tillkämpa oss frihet från religiöst förtryck. DET är ju bara hundra år sedan religionen hade stor makt över samhället och kvinnor levde i förtryck under kyrka och män.
Tack och lov finns idag några organisationer som tar kampen mot stenåldersförtrycket.http://gapf.se/
http://vhek.se/om-oss/

Bli medlem och ge dem ditt stöd!
Stöd också polisen i sitt farliga arbete mot de kriminella ligorna.
Motarbeta den fula vänsterns skamliga påhopp på vår polis.
Börja våga vittna när du sett något olagligt!
Stöd all sk ”blåljuspersonal”!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s