Okategoriserade

Jag är för invandring, sa Åkesson!

Jag är för invandring!

”Jag är för invandring. Sverige har alltid haft invandring. Och den dag som jag får bestämma kommer vi också att ha invandring i det här landet”.
Nu var det förstås inte så att Åkesson reste till Spånga IP – alldeles intill Tensta, Rinkeby och Hjulsta som av polisen är klassade som utsatta förorter – och låtsades vara en multikulturell invandringsliberal.
SD-ledaren fortsatte tvärtom med att förklara att ”man inte kan ha en oreglerad invandring, tvärtom” och att man måste föra en ”politik som är ansvarsfull”.
Man tar seden dit man kommer, man gör sin plikt, sedan kräver man sin rätt. Det är grundläggande principer i vårt land.
Men politiker kan som bekant betona saker olika, och det hade ju också varit sant om Jimmie Åkesson hade åkt till Järva och sagt att han vill ha nolltolerans för asylinvandring – vilket är något som har öppnat dörren till Sverige för många av de boende i förorterna på Järvafältet.
Temat för Åkessons Järva-tal var att de som kommer till Sverige måste anpassa sig. Här är hela citatet:
”Man tar seden dit man kommer, man gör sin plikt, sedan kräver man sin rätt. Det är grundläggande principer i vårt land”.
SD-ledaren spelade sedan upp en scen där han själv höll ett litet tal till en nyanländ: ”Vad kul att du valde Sverige. Här gäller det här, och det här och det här”.
Sedan förklarade Åkesson att den som villig att följa de principerna är välkommen att bo i Sverige: ”Annars kan du åka någon annanstans”. Svd.
Det är mycket sällan jag återberättar något som SD-ledaren säger eller skriver. Jag är emot de stora orden i deras politik om tex NATO och i synnerhet EU.
I dessa stycken står SD för en typiskt vänsterpolitik vilken inte skiljer sig ett dugg från vänsterpartiet eller FI!
Kort och gott , de vill störta Europa rakt in i fördärvet och går därmed Putin tillmötes.
Kålsuparna inom dessa skilda partier är på detta sätt lakejer till Rysslands aggressiva politik.
MEN att Åkesson i sitt tal i Järva säger sanningar om invandrarpolitiken är ju bra. Han säger det som övriga partier borde ha sagt för mycket länge sedan.
Liksom statsfinanserna så måste övrig politik hänga ihop. Det går inte att göra så som man gjorde under så många år tex att ha dålig kontroll på vilka man släpper in.Vi ska naturligtvis hjälpa de som är förföljda och riskerar döden i länder som utfärdar dödsdomar om man tex är homosexuell eller vill konvertera från sin muslimska lära osv.
Detta är ju självklarheter i ett demokratiskt land men för många vänsteranhängare så vill de ha totalt öppna gränser.Detta är ju en politik som är omöjlig och farlig.Dessutom finns ingen folkmajoritet för en sådan politik.
Att jag måste slå fast självklarheter är kanske underligt men jag får påhopp då och då av de som tydligen inte kan läsa innantill vad jag skriver.
Jag har aldrig sagt att vi inte ska ta emot flyktingar. Jag har aldrig sagt att vi ska stoppa all invandring osv.
Alla vet ju att Sverige idag skulle stanna om man skulle köra ut alla som kommit hit de senaste 20-30 åren.Sjukvården,bussarna, städningen m.m.
Vi kommer fortfarande att behöva arbetskraft från andra länder i bristyrken . Våra byggen skulle stanna av utan vitryssar,polacker , letter osv. IT-firmor skulle förlora oerhörda belopp om man  inte hade indier ,kineser på sina firmor.
Men vi har tagit emot människor därför att de är fattiga och outbildade och det kan ju låta humanitärt och snällt. De kommer aldrig in i vårt samhälle har det ju visat sig och deras barn är stommen i de gangsterligor som plågar olika samhällen.
Hjälpen till dessa människor ska skötas som förr av tex SIDA. Pengarna gör mest nytta i de fattiga länderna. Sverige kan omöjligt ta hit massor med dessa fattiga familjer.Europa kan det inte heller.Ingen kan det. Ingen kommer heller att göra det.
Vi måste bekämpa krigsherrar och islamister vilka förstör för så många i dessa länder. Se bara på Jemen!
Man kan ej heller göra som förra regeringen eller nuvarande regering fram till början av 2016. Alltså lura hit människor med stora löften för att sen utvisa dem.
Bortdragandet av trupperna från Afghanistan var ett stort svek mot folket där liksom att man inte med trupper slog till mot IS redan för flera år sedan !
Där har fredsvänstern liksom i Afghanistanfrågan svikit folken grymt och utlämnat dem till talibaner och islamistiska mördare.
Man bygger inte ett hus och  början med taket!
Förstår du? Man måste slå till mot de som förorsakar eländet! Då behöver inte folk fly från hus och hem.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s