Okategoriserade

Sven och Pia har blod på sina händer!

Nordkorea, den mest avskyvärda staten i världen!

”Warmbier dömdes till 15 års straffarbete efter att ha försökt stjäla ett nordkoreansk propaganda-anslag från ett hotell när han befann sig i landet på gruppresa i början av 2016. I mars 2016 visades den gråtande 22-åringen upp i tv av Nordkorea, där han erkände brottet och kallade det för ”mitt livs värsta misstag” och bad om förlåtelse.”
https://www.svd.se/warmbier-dod-efter-hemkomst-fran-nordkorea/om/varlden

I Sverige finns ett parti som kallar sig KP (fd kfmlr) vilket alltid står på nordkoreas sida vad de än gör. Men detta parti har stått på många andra staters sida i vått och torrt tidigare. Allt från Kina till Albanien med en sväng över till DDR också. Nu är det framförallt Kuba och Nordkorea som återstår i deras rubbade värld.

” De stålhårda” kommunisterna i KP är en sekt av värsta slag som drar till sig politiskt förvirrade unga. Hur många unga som har gått igenom kvarnen PARTIET där de malts ner vet ingen men många tappade viljor finns i spåren av medlemskap.
Ofta  blir dessa människor för resten av livet individer vilka inte kan eller vågar ha några åsikter politiskt längre.
Sen har vi ju de gamla uvarna vilka aldrig lämnar detta parti oavsett vilka svängar det tar.

Sven och Pia tex, de finns där ända sedan början. De är ju i princip inte ett dugg bättre än gamla nationalsocialister som håller fast vid Hitler men när det gäller Sven och Pia så är det ju Stalin som gäller.
KP är ju ett rent Stalinistiskt parti sedan starten 1970 då de bröt sig ur kfml.

Så här skulle nog KP vilja se sig själv i Sverige men nu krymper tack och lov detta parti för varje år som går. Numera har de på många platser gjort gemensamma aktioner ihop med SKP (fd apk-fd vpk). SKP var Moskvas röst under Sovjettiden om nu ingen visste detta.

För mig så är röd,brun eller svart socialism samma sak med ofriheten på sina program. Dessutom har de i praktiken alltid visat sig vara mordmaskiner !
Fängelser, slavläger, nackskott m.m. blir alltid dessa partiers ledstjärnor när de tar makten.
När de är i opposition så utlovas guld och gröna skogar och vissa människor låter sig luras av alla löften men vid makten så blir det andra bullar av, se tex på Venezuela idag! Död och nöd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s