Okategoriserade

Enklaverna har tyvärr kommit för att stanna!

Allsång på Skansen!

Sanna Nielsen från Bromölla i Skåne leder numera allsången på skansen. Bilden på henne är en helt normal bild för de flesta i vårt land. En sommartjej vilken ser glad och god ut.
För muslimer är hon urtypen för en slampa eller hora som de skriker ute i förorterna dessa självutnämnda profeter. Samma inställning som salafister i Saudiarabien eller IS i sitt sk kalifat.
Det är därför de inte heller går på allsången på skansen.
Det är haram för dem , alltså förbjudet. Som så mycket annat i denna lära.
Vi har sedan många år byggt upp enklaver i vårt samhälle. Uppdelningen är inget roligt kapitel i svensk historia. Förr hade vi klassamhället med sin uppdelning.Jag som har bott i ett brukssamhälle kommer ju ihåg hur det var. Arbetarna bodde i sina moderna statarlängor medan disponenter och tjänstemän av högre rang bodde i vräkiga villor upp i Nyby Hage.
Dit skulle man inte gå!
Hur har vi det idag. Tensta och för övrigt hela Järvafältet är ju dit man inte ska gå idag om man vill ha lugn i själen.På sen kväll kan man bli av med både plånbok och livet om det vill sig illa.
Själv bor jag i ett betydligt lugnare område i Hökarängen. I mitt hus vilket är en borätt inom HSB bor mest svennar.Men i alla husen omkring oss bor det nästan bara människor från andra länder.Dock ej utövande muslimer,detta ser man därför att inga hucklen finns på kvinnorna. Alla verkar att ha arbeten att gå till och här är lugnt.
Jag har aldrig blivit utsatt för något otrevligt här!

Men allsången på skansen är en tillställning där uteslutande svennar verkar att befinna sig. Så är det som sagt var på nästan alla andra kulturyttringar på sommaren också. Ja, även på inomhusarenorna också. På den stora avslutningen med KENT så var det också en riktig svennefest . Inte hjälper det att KENT spelat in välkomstsånger till invandrare!
Välkommen hit-välkommen hit osv.
Segregerat kallas det med ett fint ord.
Sverige är segregerat!
Värre och värre blir det också och alla regeringar snackar om att bryta detta tillstånd.MEN HUR ska det gå till?
Jag kan inte umgås med Jehovas vittnen eller andra fanatiker , hur ska jag då kunna umgås med de som betraktar mig som otrogen.Som en hund eller gris?  Som ser ner på mig som en sämre människa. Deras heliga bok talar ju så illa om oss.
Så länge som muslimer håller fast vid sin lära så avskiljer de sig själv från oss effektivt.
Kan man inte ens ta oss i hand med människokärlek som ledstjärna då finns det inte mycket som förenar oss.
Då kommer de att bo kvar i sina enklaver och fortsätta att leva sina liv avskilda från vårt sekulära demokratiska samhälle.
Var det detta vi ville vi svenskar när vi öppnade upp våra hjärtan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s