Okategoriserade

Det finns tyvärr ”riktiga” nationalsocialister!

Lika barn leka bäst!

Jag fick ett fint foto i mitt flöde idag från ett bröllop. Kände inte igen personerna så jag gjorde det som alla gör idag.Googlade!
Jodå, samma typ av bakgrund, välutbildade och jobbar inom samma sektor på världsnivå.
Då kommer jag återigen att tänka på en undersökning som gjordes i början på sjuttiotalet om hur man gifter sig och med vilken person.
Det visade sig att i hela Sverige då så var det bara en (1) knegare gift med en välutbildad annan person. Snickare +läkare!

Skulle tro att det ser likadant ut i vårt land fortfarande. Det talas om klassklyftor från olika politiker precis som om de själv brutit detta mönster.
Nej , det är nog som så att man söker sig till ungefär samma grupp av människor både i umgänge och giftermål. Inte så konstigt att förstå eller hur?
På Facebook tex så ser man exakt samma mönster i vissa diskussioner. Samma grupp av intellektuella samlas i sina diskussioner och de ser noga till att avskilja sig från ”vanligt” folk som de nog tycker är så obildade att de inte har något att säga.
Ofta finns det i dessa grupper av individer de som säger sig ”gilla olika”!
I praktiken visar de däremot att de ogillar olika.
Ta bara diskussionen om Nya Tiders medverkan på bokmässan. Tidningen pekas ut som ”nazistisk” ! Jag roade mig med att gå in på tidningen och det är ju som så att för att kunna läsa den måste man vara prenumerant, hur många är detta av tidningens belackare? Att bara läsa det som ligger på nätet ger inte så mycket. Man ser att tidningen är motståndare till den politik som förts vad gäller invandring men det är de ju inte ensamma om.Till och med regeringen har ju anslutit sig till en hårdare linje vilken i många stycken är tuffare  än vad SD stod för tidigare.
Någon nazism kan då jag inte se på Nya Tiders sidor men de intellektuella kanske har bättre glasögon än jag?
Så sa man om SD i alla år också från de med vänsterbrillor på sig, vissa påstår fortfarande att SD är ett naziparti.
Nationalsocialism innebär motstånd mot kapitalismen, judar,osv. Nationalsocialister vill ha ett samhälle organiserat så att statsapparaten styr allting i samhället precis som kommunisterna vill. Varken SD eller tidningen Nya Tider står för denna politik som är så grundläggande för att nationalsocialistiskt parti.
Nordiska motståndsrörelsen uppfyller däremot alla kriterier på ett parti av typ nationalsocialism. Sverige borde skapa en lag mot de som med våld vill omforma vårt land. Alltså alla partier eller grupper vilka i sitt program pläderar för en revolution med vapen i handen ska förbjudas. Tyskland har alltid haft sådana lagar vilket möjliggör att bekämpa de odemokratiska organisationerna på ett bättre sätt.Då hade denna våldsorganisation inte kunnat ställa upp vare sig i Falun eller i Almedalen!Uniformsförbudet i politiska sammanhang togs bort av sossarna, varför? Att klä sig i uniformsliknande kläder är bara ytterligare ett sätt att visa makt och är skrämmande för de flesta, det är ju därför som NM klär sig som de gör.
Att peka ut allt från poliser till arbetare i Sd som ”nazister” och agera med felaktiga metoder , våld, hotelser,skadegörelse m.m har varit en djupt felaktig metod . När de verkliga nazisterna stiger fram så har man från särskilt vänstern förbrukat allt förtroende bland folk så ingen ser den verkliga vargen. ”Vargen kommer,vargen kommer….”!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s