Okategoriserade

Rena kriget i Uppsala!

Rena kriget i Uppsala!

Det är avskyvärt hur det har blivit i många förorter idag.De kriminella tar över mer o mer och den som inte tror på detta kan ju titta på den fina staden Uppsala  hur det var ikväll: http://24uppsala.se/2017/11/22/just-nu-flera-brander-rasar-se-filmerna-fran-vittnen-pa-plats/
Det är sådana här scener och värre vilket präglar så många orter i landet idag. OCH de som har satt sina färgade glasögon på sig inser inte att deras glasögon uppvisar en annan värld mot den som finns.
Det är framförallt invandrarkillar som skjuter,bränner och begår massor med andra brott i dessa orter.
Knarket styr oerhört mycket av deras tillvaro därför att det gäller så stora pengar varje vecka.
DET är precis som med stegringen av våldtäkter, det finns papper på att det är män från framförallt mellanöstern och afrika.
Men någon ny undersökning vill inte regeringen ha,de vet ju hur siffrorna kommer att se ut !Ungefär som den från 2005 men värre!
De lagändringar man gjort kommer försent och är för dåliga. Politikerna har haft många år på sig att förändra men har blundat och antagit vänsterns och mp:s synsätt , man ska vara snäll mot de kriminella!
Om man hade varit vaken och erkänt vad som höll på att hända  så hade man studerat Malmös utveckling under åren 1970-2000 och då hade man också förstått vad som skulle komma att hända i andra städer där man skulle få motsvarande utveckling.
Rasistkortet kom fram och allt sopades under mattan. Hur f-b dum får man vara?
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zL5yGv/flera-brander-i-gottsunda–raddningstjansten-drojde-tim

Googlar man på bränder i Uppsala så får man hundratals med träffar. Det har brunnit i åratal nu utan att man har kunnat hindra dessa huliganer. MED andra ord så har man fel arbetsmetoder och för lite personal.
Man måste kunna gå in bland dessa stenkastare och helt enkelt bura in dem och ha snabbdomstolar som dömer så att de inte kommer ut så som det är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s