Okategoriserade

Vingelpolitik !

Ett vinglande i politiken om invandrare!

Så här skriver Lena Mellin:”Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen fortsätter sitt vinglande i flyktingfrågan.

Från generositet till EU:s mest restriktiva politik. Till
någonting mitt emellan för omkring 9 000
ensamkommande flyktingbarn.Våren 2015 sade statsminister Stefan Löfven att det inte fanns någon gräns för hur många flyktingar som Sverige kunde ta emot. I ett tal fem månader senare slog han fast att i hans Europa fanns inga gränser.
Vi vet alla hur det slutade. Den 25 november samma år drog regeringen i nödbromsen. Sveriges generösa flyktingpolitik var ett minne blott. Så snart det var möjligt skulle de svenska reglerna ner till EU:s mininivå. Gränskontroller infördes.
Socialdemokraterna gick från en ståndpunkt ytterst på skalan till en annan ytterlighet. Till den ska nu läggas en tredje. Nämligen att vissa ensamkommande flyktingbarn ska få stanna i landet så länge de går i någon form av gymnasial utbildning. Man tror att förändringen omfattar omkring 9 000 personer.
Stefan Löfven låter sig med andra fösas fram av antingen verkligheten eller den politiska situationen. De är inte proaktiva, åtminstone inte i den här frågan. De agerar när det blir omöjligt att stå kvar vid den gamla positionen.” AB.
Så här blir det när man inte har en fast politik utan låter sig ryckas med i känslosvall. Det var regeringen som satte igång strömmen av killar från Iran, de som kallas för hazarer. De är ättlingar till Djingis Khan och illa tålda i Afghanistan därav deras tidigare flykt till Iran.
I Iran är de inte heller omtyckta och Iran vägrar att ta tillbaka dessa män som nu finns ute i Europa och i synnerhet i Sverige. De har blivit något av österns judar!
När så regeringen skulle börja utvisa dem så visade det sig som sagt var att om man försökte flyga dem till Iran så fick man åka hem igen. Vi har genom åren sett mängder med mycket dyra transporter tur o retur till länder vilka vägrar ta emot ”sina medborgare”!
Då kläcktes tanken att man skulle flyga dem till Kabul, alltså ett land där de inte är födda.Ingen släkt kvar,de är i Iran eller Pakistan.
De får i bästa fall en summa pengar ,efter 14 dagar får de klara sig själv i främmande land.
Detta strider mot alla humanitära idéer.Det strider mot den kristna tanken om att ta hand om de hjälplösa och det är därför kyrkorna och deras församlingar strider hårt för att man inte ska utvisa dessa unga.
Att de unga själv har protesterat är ju inte konstigt ,tvärtom. De som hånar dem för detta uppvisar bara sin ovilja mot att människan har sin rätt att agera. Så kommer jag ihåg hur överheten hånade arbetarklassen en gång i tiden när de började hävda sin rätt till att vara människor.
Jag ser ju på internet hur gammal överklass fullkomligt vräker dynga över dessa unga på samma sätt som nazisterna alltid har agerat mot judarna.Det finns likheter med 30-talet och hetsen mot judarna!
Det är regeringen som har bäddat för hela den här historien och nu försöker de sopa upp efter sig med sitt beslut om att ca 8000 av dem ska få fullfölja de studier de börjat. Kravet är att gå i skolan!
Sedan säger regeringen att de får ansöka på nytt för att få stanna.
Hela politiken är snurrig och för en gångs skull är Lena Mellin ordentligt skarp mot sin egen regering.https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6nnPMO/lofvens-vinglande-i-flyktingfragan-fortsatter
PS Regeringens ljumma inställning för de kristna som med sin utsatthet i många länder idag också är beredda att utvisa dem till en säker död måste också hävas.Kristna i muslimska länder löper fara för sitt liv varje dag och de ska inte utvisas. Utvisning av dem skulle vara samma sak som om judar skulle utvisas till nazityskland 1939!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s