Okategoriserade

Jag efterlyser modiga politiker!

Politikerna undviker en viktig fråga!

I dagens Svd går två tunga moderater ut i frågan om invandrare. Billström och Forsell ”glömmer” dock en mycket viktig detalj liksom alla andra som har åsikter i frågan om att utvisa sk Afghaner. Nämligen att flertalet av dem kommer från ett annat land, Iran!
Sverige utför ju något som är unikt och felaktigt, de utvisar människor till ett land som de inte är födda i. Att man från både politiken och myndigheterna låtsas som att frågan inte finns känns ju märkligt i ett land som säger sig vara både humant och upplyst. Frågan är om det kan vara ens tillåtet enligt FN:s deklarationer?
På nyhetsplats i Svd skriver Per Kudo följande om den lagändring som skall möjliggöra lite hopp för vissa av de unga män som lockades genom politiken och i synnerhet statsministerns löften i de tal han höll 2015:”För lagändringen är tänkt att genomföras före sommaren nästa år. Vid det laget kommer i princip samtliga av de ensamkommande som berörs att ha fått avslag och utvisningsbeslut från Migrationsverket och domstolarna.
Men för att få den nya möjligheten till uppehållstillstånd måste personerna ändå stanna kvar i Sverige. Det kan innebära att de måste gå under jorden och leva som papperslösa. ”

De som i vrede går ut och säger att dessa  unga män ska följa lagen och ge sig av från Sverige har inte satt sig in i att det går inte att återvända till Iran, de blir stoppade redan vid gränsen.
Med lagarna (både de gamla och de ev. som kommer) så blir bara följden att ännu fler går ut ur vårt samhälle och lever illegalt. Det hjälper föga att påtala hur fel detta är , faktum är ju att kanske 80.000 människor lever så.Att moralisera är aldrig någon bra väg att gå , det är bara en metod som de besvikna tar till.
När man får ett samhälle där människor lever i den svart-grå zonen så stiger naturligtvis både kriminalitet och missbruk. Så är det överallt på jorden där människor lever i det samhälle vilket ligger utanför det normala.
En klok politiker som dessutom måste vara modig vet att endast en metod kommer att hjälpa oss från att få ett ännu större samhälle utanför vårt eget och det är att ge alla dessa amnesti ,vilket vänstern hurrar för , men samtidigt också spärra gränserna totalt. Då kommer högern att hurra.

Vi ska bara ta emot kvotflyktingar som FN valt ut. Då gäller det siffror med under 10.000 individer om året.
Arbetskraftsinvandring ska naturligtvis få fortgå eftersom Sverige inte klarar sig utan den expertis vilken finns att tillgå i andra länder.
Tyvärr vet jag att sådana politiker finns ej i Sverige, här ska kohandlas och helst sätta kniven i ryggen på motståndaren. Klok och bra politik är en bristvara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s