Okategoriserade

Gudruns konstiga värld!

Schyman maler på om påhittade militära fiender i radion. Hon är en av de troende fanatikerna ! Egentligen är hon en blivande landsförrädare lik Nils Flyg! Hela FI följer henne slaviskt denne kvinnornas Lenin.

Gudrun Schyman är ett perfekt exempel på hur en svår barndom med en elak och supande pappa kan forma en människa.
Underofficeren (flaggstyrman?) Schyman kommer alla ihåg som har gjort tjänst i kungl flottan under 50-60-talet. Han var urexemplet på en elak gubbe som alla var rädda för att komma i konflikt med.

Jag kan ju tänka mig hur han var hemma hos familjen. Tyvärr så söps det något fruktansvärt när jag låg inne i flottan 61-63.en del befäl var så söndersupna så de var odugliga för tjänst. Vi hade tex en högbåtsman som på ett halvt år jobbade en gång uppe hos oss.Resten av tiden satt han i hytten och drack eller låg sjuk.Han hade också familj med barn!
 Flottan på den tiden skulle ha behövt samma bestämmelser som USA:s flotta, ingen alkohol alls ombord!

 Gudruns uppväxt har präglat henne för livet och där finns också kärnan till hennes aktivism mot män och även vårt försvar. Man behöver ju inte vara utbildad psykolog för att begripa de mekanismer som styr henne.Men sunt är det ju inte!

När andra partier och dess företrädares politik granskas så har man ofta undanhållit Gudruns ursprung som stalinist .Hon var ju från början med i MLK vilket betyder MarxistLeninistiska   kampförbundet  för skp-ml ! återupprättande.Puuuhhh!

Hon skyller alltid på sin man att hon var med där. Där börjar hennes sätt att skylla på männen istället för att ta sitt eget ansvar för sina handlingar.
Sedan blev det vpk och deras svansande för sovjet . 
DDR stod högt i kurs och deras utmålande av det demokratiska västtyskland som en fascistisk stat passade vpk och Schyman. Muren försvarades alltid som en antifascistisk vall mot det otäcka väst.

Idag kommer attackerna från Schyman mot all form av svenskt försvar i gammal god Sovjetisk stil. När sovjet rustade såsom Ryssland gör idag så säger Schyman att vi inte ska ha något försvar.Det finns ingen hotbild, fortsätter hon  och alla hennes tärnor glittrar i alla sina färger och ropar hurra för Gudrun!

FI är ett parti med röda medlemmar både i allt från naglar till politiken! 
Men likt alla andra röda har de gått vilse i förorten där de inte ser vad som händer med de kvinnor som bor där. Hunsade och förtryckta av män som lever i medeltiden.De är också vilse i vad som händer vårt land när man tar på sig en börda som är övermäktig.
Allt det arbetarrörelsen och Sveriges kvinnor tillkämpat sig de senaste hundra åren håller sakta på att rivas ner.
Könsapartheid införs med glada hurrarop från FI och deras vänstervänner!
Ett nytt låglöneproletariat har vuxit fram utan att varken FI eller andra bryr sig.
Det är bekvämt för medelklassen inom FI att slippa alla låglöneyrken, dessa jobb kan ju skötas av våra nya medborgare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s