Okategoriserade

Finns det någon lösning på Sveriges problem?

Bilbränder och vad händer sedan?

Under perioden jan till juli 2018 registrerades 1835 fordonsbränder enligt Brå:s preliminära statistik.
I div. hiphoppares värld så tror de att det är SD som sätter igång dessa bränder i politiskt syfte. Publiken i Malmö på festivalen där fick lyssna till hur Silvana Imam påstod detta. Det är ju så dumt så det var längesedan jag har hört något liknande.
Samtidigt kablas det nu ut från Göteborgspolisen att de har allt fler brännare i sina nät och att det pågår samtal via tolk med föräldrarna till dessa huliganer.
Redan på kvällen fanns det folk som hade sett mörk hud på vissa av brännarkillarna.
Sorgligt men sant att tex Somalier är överrepresenterade bland de kriminella i Göteborg. Minns ju skjutningarna på pizzerian och de domar som fälldes just mot denna grupp av unga män.
Att artister och vissa journalister orkar att fortsätta hetsen mot SD är ju obegripligt.
Vänstern är ju förblindade sedan många år,de sitter fast i ett klet i hjärnan istället för att ägna sig åt svenska folkets problem med bla bostadsbristen!
Överhuvudtaget så är fixeringen vid SD ett stort problem sedan lång tid, alla partier tycks ha hakat upp sig på att istället för att tala om sin egen politik så hamnar de alltid i skitsnack mot SD.
Ju mer man har talat, skymfat,förföljt,stört SD-möten osv ju fler anhängare har SD fått.
När människor och partier borde ha insett detta så borde man ju också förändra sitt sätt att hantera SD, men ack nej!
Värst har ändå varit påståenden tom. från landets statsminister att SD är ett nationalsocialistiskt parti!
När man påstår något sådant då devalverar man ordet nazist.
Ett nationalsocialistiskt parti kämpar mot kapitalismen liksom kommunisterna. De vill att staten tar över alla landets fabriker och tillgångar,precis som kommunisterna. Nationalsocialisterna går fram med parollen ”kamp mot monopolkapitalet” exakt som kommunisterna.
Har någon sett eller hört något sådant från SD?  Nej,jag kan väl tänka det.  SD är det parti som har uteslutit många vilka har uttryckt rasistiska tankar, mer än något annat parti trots att tex sossarna har många rasister i sitt parti.
De som målar brunt är i själva verket ohederliga och i bästa fall obegåvade.
Att unga vänstermänniskor inte vet så mycket idag är ju välkänt och det har vi vår undermåliga skola att tacka för där inte ens dagens lärare är kunniga i historia. Det anses ju numera som ett ämne som inte är så viktigt.
De som talar vitt och brett om alla människors lika värde snubblar ju redan där i sina tankar. Alla är ju som sagt var även de som tycker olika tex SD:s medlemmar och väljare.
Att hävda en politik med restriktiv invandring är ju bara en återgång till den linje samhället var överens om tidigare. Inget parti var emot detta förr i tiden.
De som kom förr i tiden hade ett arbete att komma till osv. När ett land inte kan ta hand om fler så måste man ju inse att krubban är full. Nu är det så många så att de biter varandra!
Kriminaliteten skjuter i höjden inom vissa brott och det är ju samma utveckling i alla länder där man har tagit emot för många.
Dessutom har Sverige nu samma problem som USA satte sig i för många år sedan   .Uppdelningen av samhället blir bestående!
Segregrationen är ett faktum och inte hjälper det att statsministern svär offentligt!

Det är ju han och hans parti som har förstört landet och satt denna del av befolkningen i denna sits som de har svårt att ta sig ur. Det blir som i USA att stora områden kommer att bestå med en ickesvensk befolkning där inte ens svenska språket fungerar.Inte heller svenska lagar.
Oppositionen har ju lagt sig platt i alla år inför det här dilemmat och man kan närmast se dem som socialdemokratins lydiga betjänter.
Folket i förorterna  är ju övergivna av samtliga dessa partier.Ingen fackförening heller precis som hjälper dem.
Nu håller vi på att ta emot mängder av anförvanter bla till de sk afghanerna. De äldre kommer aldrig att tillföra något till vårt land utan blir bara en ekonomisk belastning.De kan inte skriva och läsa och de blir som de jag träffade i Rosengård, talar inte svenska trots många år här.
Migrationsverkets prognoser ligger ju på nästan en halvmiljon nya immigranter.
Var ska de bo? De är relativt gamla och får pension snart. Var ska de bo senare i sina liv? Vem ska förstå dem? Svensk ekonomi är stark ,sägs det och ändå klagar nu kommunerna när de tar över kostnaderna. Vid en lågkonjunktur, VAD händer då???

Förskolor klagar i områden där inga svenskar bor,barnen lär sig inte svenska därför att inte ens lärarna talar bra svenska. Detta är också ett växande problem men få talar om det. När man hör hur vissa tonåringar från förorterna talar idag så blir man förskräckt. Primitiv svenska med oerhört liten läs o ordförståelse. Arbetslösheten kommer som ett brev på posten.
Sveriges politiker har tagit sig vatten över huvudet men ett erkänna detta kommer vi aldrig att få höra!
https://www.svt.se/opinion/jan-kallberg-om-kriminella-gang-och-bilbrander 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s