Okategoriserade

Politikerna tar inte sitt ansvar inför EU!

De svenska politikerna är så undermåliga!

”Ekots granskning visar att stora delar av gränskontrollverksamheten bryter mot EU:s regler – något som omedelbart måste åtgärdas, enligt en sekretessbelagd rapport.”

I så många år har Sveriges politiker tillåtit svängdörrar in i vårt land. De lagar som finns har inte följts. Tyvärr är det allt för många som skyller på EU utan att förstå att det är Sverige som är den felande länken.
Jag ska bara ta ett enda exempel och det är alla tiggare från framför allt Rumänien vilka tillåts att bryta EU:s lagar av våra politiker och myndigheter.
Den fria rörligheten inom EU är bra om man nu håller sig till lagen som säger att en medborgare ska anmäla sig till arbetsförmedlingen när man anländer till landet. OM man inte lyckas att få ett arbete inom tre månader SKA man återvända till sitt eget land.
Här har vi tiggare sedan många år vilka inte följer lagen och INGEN gör något åt detta.
Nu visar återigen EU att Sverige sedan många år inte följer de lagar och förordningar som gäller inom EU.
Svängdörren in i vårt land har funnits länge och så blir det med undermåliga och lögnaktiga politiker vid makten.Under Reinfeldt så sattes det i system att nonchalera EU:s regelverk och detta har de rödgröna fortsatt med.
”Öppna era hjärtans politik”!
Vi ser ju resultatet av denna politik varje dag med nya mord och annan brottslighet. Hit till vårt land har ju vem som helst kunnat ta sig till under åratal. Ett land som släpper in så många ensamma män tigger ju om våld och annat elände.
OM man nu hade velat visa sig som världens främsta humanitära stormakt så hade man väl åtminstone kunnat prioritera kvinnor och barn!
Den öppna dörrens politik straffar Sverige på många sätt nu inte minst med det byggraseri som pågår för att människor ska få tak över huvudet. Miljön förstörs nu på många orter och man upprepar galenskapen från 60-talet!
Våra fängelser är proppfyllda med fram för allt individer från andra länder.
Islamismen breder ut sig över landet med förtryck av kvinnor och barn. Ett ojämlikt samhälle breder ut sig.
Detta är politikernas fel och det är de som ska ha skulden och inte den enskilde invandraren för hur det nu ser ut i vårt land.
OCH skyll inte på EU när det så uppenbart är de svenska politikernas fel!
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7070744

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s