Okategoriserade

Björklund kvirrar!

När jag läser om näthat mot Björklund så suckar jag. När han och andra har vräkt ur sig oförskämdheter mot Åkesson och SD så var det ingen hejd på det hela.Mobbing.

Tilltaget att kalla dem nazister är ju ett sätt som är djävulskt och dessutom helt fel. En nationalsocialist vill alltid ha en stark statsapparat och det kan man inte påstå att SD har lyft fram. En nazist vill ha socialism där partiet har makten över den starka staten.

Om man granskar de politiska partierna i vårt land så ligger ju vänsterpartiet och socialdemokraterna betydligt närmare nationalsocialismen. Folkhemmet var ju en direkt kopia av Hitlers Tyskland i många avseenden.

Det är fel och kontraproduktivt att brunmåla andra partier såsom det har skett.Man bränner på brasan med bensin så att säga.

Vargen kommer,vargen kommer!

De verkliga nationalsocialisterna finns ju på plats i Sverige och de vill ha socialism.Nationell sådan med en brygd av judehat som krydda.

SD är ju ett parti som har förespråkat färre invandrare och detta krav är det ju många andra som ställer upp på bla sossarna numera.

Det är ju bara partier utan tanke på följderna som pläderar för fler och mer invandrare.

Spelet i riksdagen nu när man övertrumfar varandra i att ta avstånd från SD är ju bara fånigt. Att inte ens kunna tala med dem är ju i omvärldens ögon svårt att förstå. När ska man tala med SD? När de blir ett 35% parti?

Vårt land behöver komma bort från den här förlamande politiken och vi behöver bli ett land där man samtalar istället för att kasta skit!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s