Okategoriserade

Klassamhällets återkomst!

Mammor till skjutna ungdomar!

Lyssnade just nu på P1 där de intervjuade en av många mammor vilka har fått sina söner skjutna till döds. De ska ha en demonstration på Sergels torg på söndag för att uppmärksamma det hemska som sker.
Hon liksom vi andra har ju sedan lång tid märkt hur vårt Sverige är delat. Makthavare, journalister, politiker osv. lever i ett annat samhälle än oss ” vanliga” medborgare.
Mamman återkom till detta att man lever så olika liv idag. Hon vädjade om att det måste bli ett stopp på mördandet!

Många är vi som ser orsakerna till att vårt samhälle ser ut som det gör idag men makten och dess jasägare angriper OSS istället för problemen! Konstruktiv kritik möts med smutskastning!
Måtte den folkliga vreden öka och demonstrationen på Sergel kan bli ett steg i rätt riktning.

Den gamle mästerfotografen Freddy Mardell har återvänt till sin hemstad Malmö och gått runt och fotograferat det han ser. https://youtu.be/Qa4MU37dxNk
Så här presenteras hans bilder på Youtube:
”Mångkulturhyllande politiker och journalister har i decennier försökt beskriva Malmö som en stad som ”svartmålas”. Man har försökt hävda att ”media” skulle beskrivit en negativ bild av Malmö. Den prisbelönte mästerfotografen Freddy Mardells kamera och muntliga vittnesmål kan dock visa att staden är värre ute än vad någon kunnat föreställa sig i sin vildaste fantasi.
Skjutningar, våldtäkter och våld är bara en del av det stora problemet. Vad som inte syns i den skönmålande gammelmediarapporteringen, är all otrygghet som vanligt folk känner inne i de tidigare så trygga centrumområdena. Vanliga svenskar flyr detta Malmö och in flyttar ännu fler av de som Freddy Mardell benämner som ”globalister”. Bidragstagande invandrare som för oväsen långt in på småtimmarna, när vanliga arbetande och skattebetalande människor försöker sova. Dessa ”globalister” drygar ut sina vidlyftiga bidrag genom att pracka knark på vanliga skattebetalande arbetares barn och ungdomar. Man påstår att man ”flytt från krig”, men tackar de gästfria medborgarna genom att klottra ner husfasader och trappuppgångar till den milda grad att kommunen inte har en chans att hinna sanera. Bakom den växande slummen och etablissemangets oförmåga att sätta ned foten mot dessa kolonisatörer, tar extremister mer och mer över. Allt oftare sker islamistiska, könsseparerade maktdemonstrationer i Malmö, där svartklädda och militärklädda män, för sig, och kvinnor, för sig, går och skriker ut sitt hat mot rivaliserande muslimer, Sverige och de svenska skattebetalarna.”

När man går runt i Stockholms olika stadsdelar så upplever man ju ungefär samma bild av ett samhälle i förfall och dit hör ju naturligtvis skjutningarna av alla dessa unga killar. Bilbränder tillhör ju också det vanliga och inatt brändes 5 bilar ner i Haninge, söder om Stockholm.
Uppsala , den gamla studentstaden, har på senare år också dragits ner i detta dyliknande samhälle och är en av de värre städerna för närvarande. OCH ingen kommer ifrån att detta har med invandringen att göra.Där det flockas alldeles för många från olika kulturer där blir det otrivsel,kriminalitet,droger m.m.
ATT inte detta fenomen går att sakligt diskutera och VAD man ska göra åt detta är ju en svaghet som gör allting ännu värre.
Mardell ställer frågan ”var har alla Malmös gamla innevånare tagit vägen”?
Så kan man nog ställa frågan lite överallt i vårt land i dag. Jo, många väljer områden där det nästan bara bor svenskar med arbete och ett vanligt liv.Småbyarna runt om befolkas av utflyttade människor som finner att de inte varken kan eller vill bo kvar och så töms stadsdel efter stadsdel på det ”vanliga” folket.
USA har ända sedan 20-talet uppvisat exakt samma tendens och så är det ute i Europa också.
Jag var ute i Paris förorter på 90-talet och såg där vad som komma skulle även i vårt land med en invandring med för många individer.
Det finare ordet för allt detta är ju SEGREGERING!
Arbetarrörelsen borde återta sitt gamla språkbruk och säga högt KLASSAMHÄLLE!
Politikerna har totalt misslyckats med sitt samhällsbygge!

PS Den 18 november klockan 13 tänds levande ljus på Sergels torg. De ska brinna till minne av alla pojkar och unga män som skjutits ihjäl – i Stockholm och resten av Sverige.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s