Okategoriserade

Våldets ansikte!

medium_2019-04-23-029ac5e8f2Så här ser islamisten på Sri Lanka ut. Hans svavelosande predikningar låter på samma sätt som övriga islamisters ord.Man kan sammanfatta deras framställning till ett enda ord.HAT! Och mera hat!

MEN de har lyckats med en sak och det är att få de flesta människor till att tiga om islam !

I Sverige  har statsmakten och regeringen (både nuvarande och förra) sett till att ingen ska uttala sig kritiskt utan att åka på svartlistning.

Svenska kyrkan bidrar dessutom med skönmålningar av islam. Skönmålningen av alla de länder vilka har islam som statsreligion pågår ständigt. Att säga sanningen om tex Iran eller Saudi låter sig inte göras hur som helst.

Då kommer påståendet att man lider av någon slags fobi!

Islam är en mycket hård religion där man straffar och återigen straffar sina undersåtar.

Skrämsel i gammal god still från medeltiden har inverkat på alla dessa undersåtar vilka tror att Allah ska straffa dem om man inte täcker sitt hår som kvinna. Eller alla andra regler,det finns regler för allting. När en kvinna har mens är hon ”oren” och får inte vistas var som helst osv.

Männen är ju naturligtvis befriade från det mesta i denna väg,det är ett kvinnoförtryck av Guds nåde!

Det är ju bara att gå ut på en badstrand en het sommardag så lyser det i våra ögon av könsapartheid.Männen badar glatt i badbyxor allt medan kvinnorna sitter fullt påklädda och får titta på.

Kommer just hem från en tur in till Stockholm och som vanligt så ser man dessa skillnader mellan muslimska män och kvinnor en sådan här varm dag.

Tänk att man kan låta sig luras av något så dumt!

Tänker på Chaplins parodi på Hitler där han står och vrålar i en microfon :”Straffen,straffen,straffen”!

När en religion i huvudsak bara talar om straff och så många inom islam faktiskt anser att IS och andra i huvudsak tolkar koranen rätt på samma sätt som Saudi och Iran, då vill inte jag ha denna utbredning som vi nu ser i vårt land.

Frågan är om det är försent att få stopp på galenskapen ?

Ytterligare 1 miljon islamtroende inom de närmaste tio åren skulle vara spiken i kistan för Sverige .

Brödraskapets ideologi går ju ut på att muslimer ska flytta till demokratiska länder samt utnyttja demokratin så långt det går för att skapa inflytande. Sverige håller på att bli ett lysande exempel för brödraskapet att uppvisa.

Vi är snart inte herrar i vårt eget hus om inflyttningen fortsätter såsom politikerna vill från kretsen omkring den nuvarande regeringen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s