Okategoriserade

Tyvärr, jag har fått rätt angående Sverige!

 

 

65369740_10219022751069110_1982530524144467968_n

Så kan våldet se ut i vårt land ,denna gång var det en kniv. Igår var det åter vapen som dödade två.

En kvinna blev överfallen på sin joggingtur i Nacka!  Vi som pekat på att utvecklingen i vårt land tar fel väg tack vare import av män som är förstörda redan från början med sitt förflutna i länder med kaos och en religion vilken lär människor att våld får man ta till. Här i Stockholm håller allt fler förorter på att tas över av människor med en bakgrund som vi inte vill ha i detta land.Vidskepelse,våld och en människosyn så långt från vår syn på demokrati och jämställdhet. Deras barn blir förvildade och springer ute vind för våg. Minns från Rosengård hur även små barn var ute utan tillsyn till fram mot midnatt. Sådant kan bara leda till det vi ser idag!

En misslyckad politik från alla dessa godhetsknarkare.Lyssna på tex MP:s Maria Ferm, åtminstone jag blir mörkrädd över en sådan fanatiker. Centerpartiet låter ofta som ett eko av Ferm.

Mer och fler ska in i vårt samhälle. En sund politik borde istället vara att sätta stopp nu och reda ut det helvete man har skapat.

Det måste dessutom nya tag till för att stävja de kriminellas framfart tex att ta medborgarskapet från dessa kriminella och sända dem till sina ursprungsländer.Detta vore nog ett straff de skulle frukta mer än något annat!

Efter ett par sådana utvisningar skulle nog många bli oerhört försiktiga !

Ett land vilket vill kunna behålla sin demokrati måste också kunna svara hårt på de kriminellas djävulskap!

Vem är det som ska anpassa sig efter våra lagar? Naturligtvis alla som bor här!

Ingen ska få gå omkring maskerad på våra offentliga platser. Fler och fler kvinnor har kommit hit och går omkring helt maskerade. De kallar det religion! Larv och inget annat, det är deras män som kräver detta eländiga.

Inte fan går vi omkring i svensk folkdräkt när vi har emigrerat till annat land men dessa människor lever som om inget har hänt i deras liv. Samma vanor ,samma jävla byltiga kläder. Svenska språket skiter de i och kräver tolk även om de bott här i tio år!

Tidningarna kallar dessa för svenskar bara för att de har fått svenskt medborgarskap men de är inte svenskar. De är somalier eller något annat!

För mig blir de svenskar den dag de talar vårt språk och accepterar den svenska kulturen och våra lagar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s