Okategoriserade

Skummade kvällens nyheter!

Som vanligt när man kollar snabbt över hela landet så är det våldet man märker. Död ,överfall, rån,knivar ,upplopp osv.

Upprörande är som vanligt äldre som blir av med sitt bankkort och dessvärre kod.10.000 försvann från kontot!

I Trollhättan eldas det och slås sönder bilrutor bla på en polisbil. På bilderna i AB ser det mer ut som krig. OCH som vanligt pågår det i en stadsdel där det nästan bara bor invandrare.

Morden i Norrköping dyker fortfarande upp på nyheterna och nu ventileras det att det är sk MC-gäng som krigar. I det här fallet är det ett gäng som är avknoppat från Nederländerna. Samma fula bus som i alla andra såna här gäng med blandad besättning.

Något som också får stort utrymme är ju naturligtvis att flera hundra personer är skrivna på samma adress här i Stockholm. Bedragare och bidragsfuskare sägs det i kvällsblaskorna. En del tar också upp den delikata frågan som inställer sig.HUR FAN KAN SVERIGE HA BLIVIT EN SÅNT SVART HÅL!

Vi andra som har tänkt till under många år vet ju att allt det här har kommit de senaste 30 åren .Men , nu lever vi i det underliga brunsåslandet och då kölhalas ju de som berättar sanningen.

Dag ut och dag in fortsätter de kriminella med sina lustmord och annat fritidspyssel som sysselsätter polis och fängelser. BNP stiger! Grattis Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s