Okategoriserade

Jag stötte på en nazist hos mina vänner!

Blir faktiskt bestört att 149 av mina vänner har en uttalad nazist som vän. Han är den allra värsta sortens förnekare av att gasningen av judar, romer och homosexuella har skett.

Han säger sig dessutom vara medlem av SD ,om det är sant så måste de utesluta honom. Det har under alla år funnits en otäck svans just till SD och partiet har försökt rensa bort dem. Jag förstår att det kan vara svårt när de ligger och döljer sig men denne man var helt öppen med sina åsikter.

Såg från USA hur judar återigen i Jersey förföljs och överfalls. De blev för ett tag sedan beskjutna och 4 människor dog i denna attack. Fick se några videos på Rapport och det var tre olika överfall.Samtliga brottslingar var svarta män!

Många svenskar verkar inte att ha fattat att även svarta kan vara rasister. Riktigt otäcka rasister. I Syd-afrika mördar de vita farmare på det grymmaste sätt.

Såg färdigt filmerna om mordet mot en arabisk ung kille (Our boys) .Direkt ur historieboken och det man som vanligt frapperas av är att många palestinier är så enögda. Mord på tre judiska pojkar bryr man sig inte om utan hyllar mördarna. Palestinska myndigheten belönar familjerna med livslång pension och dessa mördare kallas när de ev. dör för ”martyrer”!

När så fanatiska ortodoxa mördar en stackars grabb från palestinska delen av Jerusalem så kommer hatet mot judar fram trots att Israel håller en rättegång vilken fäller alla dessa ortodoxa.

Hatet från ortodoxa och från araberna är ingen framgång.Nu har de hållit på i så många år och ingenting har blivit bättre.Lära av historien???

I Malmö har denna del av araberna fått sprida sitt hat och antisemitism så att det nästan är så att säga judefritt i staden. Sossarna därnere har skamligt nog ihop med vänsterpartiet stor skuld till hur det har blivit!

SKÄMS på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s