Okategoriserade

ALLDELES FÖR MÅNGA NAIVA I VÄRLDEN!

De naiva belönar nazihamas!

Norge, Irland och Spanien erkänner nu ett land som inte finns, det har aldrig funnits. Palestina!

Nazihamas massaker har politiskt lönat sig i vår allt mer ruttna värld.

Alla organisationer eller partier med agendan att krossa Israel samt döda alla judar borde ju vara så självklart att ta avstånd från men nu ser vi ju hur dessa tre länder sluter terrorister till sin famn. Redan när jag såg bilder från hur FN halade flaggan samt hade en tyst minut för slaktaren från Teheran så inser jag att den värld vi har nu är helt förvirrad. 

Irans kämpande folk ryser nog när de ser hur FN och många av världens ledare förnedrar både sig själv och folken i världen vilka inte vill ha odemokratiska ledare.

Det lilla judiska landet Israel kämpar för sin överlevnad i denna värld med så många blinda och förstockade människor vilka inte kan inse fakta. Islamismen är folkens fiende nr ett idag på samma sätt som nazismen var det under många år. Att krossa nazismen var svårt och tog många år och oerhört många människoliv! Tysklands stora städer blev till ruiner men ändå fortsatte nazisternas krig. Ungefär som nazihamas gör idag. Offrar sitt eget folk utan vidare exakt som i Tyskland 1939-45!

Våld och massakers ska INTE belönas! 

OCH alla som yrar om en tvåstatslösning har tydligen inte fattat vad tex sägs i MÖ idag! Alla säger NEJ!

Lämna en kommentar